dlaczego ma rosnąć kurs do momentu sprzedaży obligacji??? z emisją akcji w tle??? Zastanów się co piszesz. Sprzedaż obligacji, emisja akcji to zwiększenie zadłużenia i zmniejszenie wartości akcji, czyli spadek kursu (podstawowe zasady ekonomii). Kolego naganiaczu chcesz nas ubrać w akcje, a sam wywalić akcje lub zrobić kółeczko na naiwnych inwestorach????? Wiadomo, że teraz szykują się spadki nawet możliwe do 1 zł.
Nie naganiam na spadki, piszę realnie o spółce, a ty rzeczywiście naganiasz na kupno, ponieważ nic merytorycznego nie potrafisz napisać i takim jak ty naganiaczom piszącym bzdury się nie wierzy.
Posluchaj aa nie wiem,jak się zachowa kurs Mogą dodrukować akcji do miliona złotych ,zalozmu niech będą 2 melony akcji ,co w sumie da ok 24 milionow akcji Teraz zalozmy ze zrealizują prognozę 7.3 banki .nie powinni się mocno machnąć zwazywszy ze prognozę opierają na już pelnym koszyku transakcji na ten rok To i tak zysk 7 baniek przy 24 milionach akcji daje przy cenie 2 zlote jedynie wartość wskaźnika C/Z na poziomie 8 A to jest tanio prawda? Inne spolki jada na poziomach c/Z 20 i ciagle jest tanio Nie wiem jak się zachowa kurs może zjechać ale wg mnie 1,36 to silne wsparcie Pozdr
do tomi Dziś na GPW w W-wie było szkolenie BM BOŚ dla inwestorów i rozmawialiśmy o tej spółce. Jest kilka niewiadomych min. też uplasowanie obligacji, dodruk akcji (ile ostatecznie, komu i na jakich zasadach) itd. Wypowiedzi były podzielone, choć większościowo wypowiadano się, że kurs akcji zjedzie poniżej podanego przez ciebie wsparcia. Wiesz przecież, że wyznaczane wsparcia, AT, rekomendacje, c/Z - ostatnio bardzo często zawodzą. Zobaczymy jakie informacje poda spółka w najbliższym czasie i jak one wpłyną na zachowanie kursu akcji. Pzdr.
Zgadza się, jest kilka niewiadomych jednakże zwróćcie uwagę na fakt, że nie są to nowe punkty w statucie tylko zostały nieznacznie zmodyfikowane. Akcje w programie motywacyjnym do 2020 roku - ok 7,5% obecnej ilości. Podwyższenie kapitału - określenie maksymalnego terminu na 30.06.2020 Nakładając to na prognozy rozwoju spółki w kolejnych latach mamy obraz zgoła inny niż co niektórzy wieszczą. Ale to jest giełda, na pewno my - drobni nie jesteśmy tu sternikami. A, zapomniałem dodać, że oprócz Sipera mamy 2 nieznane (na razie) instytucje finansowe które raczej nie pozwolą sobie krzywdy wyrządzić:-)