czwartek 1.06.2017 WIDZIAŁY GAŁY CO BRAŁY. ŚMIESZY I BAWI MNIE WASZ PŁACZ I ZAWODZENIE.Czyżbyście zapomnieli jak wasz guru pacyfiklejwoda i P24 / Zyx / wychwalali wam to badziewie,a wy to łykaliście jak moje byki kiszonkę.Mało tego pacyfiklejwoda zachwalał wam wchodzenie w papier na długi okres Że co,ze karkosik też traci,a figa z makiem.On od tracenia pieniędzy ma WAS.On będzie tracił jako ostatni,a przed tym zakrztusi się ze śmiechu.Teraz płaczecie i wygrażacie,a KTO WAS ZMUSZAŁ do wejścia w papier o super nędznych fundamentach. Zawsze warto inwestować powoli ,małymi kwotami bez słuchania różnych nawiedzonych, siem11 PS ...i żal i śmiech.Zyx teraz beczysz jak owca,a gdzie twoje opluwanie siema.
Znów usuwają posty siema.To taka nieopierzona młodzież.Im się wydaje,że są mądrzy.Nie.Oni są bezmózgowcami.Dla mnie jako pierwszy od wnioskowania do moderatora jest p24 czyli obecnie Zyx.Myślę,że ten post uchowa się dłużej bo to moje nieszczęście jest w szkole. .....a na sesji tak jak w ostatnich dniach i też wczoraj kiszonka i kurs 0.50-0.51zł czyli nic nowego.Proszę uważajcie na wystawione stop lossy bo to najprostszy sposób by przy grze spekulantów najłatwiej stracić tanio ustawiane akcje. siem11 PS..pozdrowienia dla bandy czworga