• Raport za 2016 Autor: ~Gość [31.0.65.*]
    Czy jest na tym forum ktoś kto skomentuje raport roczny? I napisze coś rzeczowego i sensownego na ten temat ?
    Czy są tu tylko osoby obrażające się nawzajem udawadaniające sobie kto strzelił i miał racje.
  • Re: Raport za 2016 Autor: ~Ra [188.189.2.*]
    Uważaj co piszesz. Inga na NC nie są ważne. Ważny jest detektyw-inwektyw i jego spekuła.
    Raport był do przewidzenia od dawna więc zszedł na n-ty plan.
  • Re: Raport za 2016 Autor: ~Gość [31.0.65.*]
    Czemu mam uważać co piszę? I jaki detektyw inwektyw ?
  • Re: Raport za 2016 Autor: ~Inc [178.37.130.*]
    Na Ra musisz brać poprawkę, a jeszcze miesiąc może dwa temu normalnie szło z nim na forum pisać, zawsze miał obiektywne spojrzenie na spółkę mimo, że miał akcje, ale od czasu jak sprzedał, to nie wiadomo co się z tym chłopem porobiło ;-)
  • Re: Raport za 2016 Autor: ~Gość [31.0.36.*]
    No dobra ale o raporcie dalej nic. To jak to tu nikogo nie interesuje to pid co tu grać ???
    Jestem tu kolego od roku i dalej nie znam odpowiedzi na twoje pytanie, grubasy robią tu co chcą
    No to ładnie. To po co tu siedzieć ?
  • Re: Raport za 2016 Autor: ~Ra [188.189.2.*]
    Makler wie. Skoro na mnie poprawkę trzeba brać.
    Nie odpowiedziałeś na pytanie.
    Bo obserwując to dziadostwo tyle czasu przeczucie mówi, że powinno się tu coś pozytywnego wydarzyć. Poczytaj o emisji akcji itd.
    Ra powiedz mi tylko jedno, rozumiem sprzedałeś nie wiem czy z zyskiem, stratą, czy na zero jest to twoja sprawa, po twoim pisaniu wnioskuję, że już nie jesteś zainteresowany akcjami, bo gdyby tak było, to byś wczoraj kupił w przedziale 0,10-0,12, więc po co tu jeszcze piszesz? Nie lepiej się grzecznie pożegnać ze starymi forumowiczami i iść zarabiać gdzie indziej? Jaki masz cel w obrzydzaniu nam tej spółki? O naganiacza spółdzielni Cię nigdy nie podejrzewałem, miałem rację?
  • Re: Raport za 2016 Autor: ~Gość [31.0.34.*]
    Sporo tych odpowiedzi na moje pytanie to nie uzyskałem . A konkretnie jeżeli chodzi o raport to odpiwiedzi było 0. No nie wiem co tu można ugrać i kto tu w ogóle pisze na tym forum. Napewno 2 -3 niki to " smieciarze z administracji budynku "
    "smieciarze z administracji budynku"- tzn.?
  • Re: Raport za 2016 Autor: ~Gość [31.0.39.*]
    Pomyśl co to oznacza. Każda firma ma swoich managerów..
  • Re: Raport za 2016 Autor: ~Ra [84.196.24.*]
    Inc nie sadzisz że np. teraz makler,wcześniej Tomek ,Ola i wielu innych działają na szkodę dla kursu?
    Nie chcę więcej pisać,inteligentny jesteś to wiesz o co mi może chodzić.
    Oczywiście, że nagminne naganianie na wzrosty na tym poziomie także nie jest dobre, ja to bym chciał, żeby wogóle wszyscy pisali tu o pogodzie nie pokazując nastawienia na kupno czy sprzedaż, jednak ruch na 0,10 i pozwolenie leszczom na kupno, (bo wiadomo, że sporo czekało na te poziomy) mnie mocno zmylił, nie wiem po co to było?!
    Co tu pozostaje ,skoro zbyt wielu tu posiadaczy z dużymi pakietami czekający na mega wybicie?
    Na ich miejscu zbiłbym kurs, przetrzymał z rok,może dłużej,oczyścił z krzykaczy,kółkowiczów i powoli podbijał i wówczas pompka.
    Teraz gdyby chcieli podbić do np. 0,50 , będą musieli poświęcić znacznie większy kapitał .
    Moim zdaniem gdyby chcieli oczyścić do końca z leszczy zagrali by inaczej niż wczoraj i to mnie zastanawia, ale nie ma co pisać, trzeba to zostawić swojemu biegowi. Znikam z forum na dłuższy czas i innym też to proponuję. Pozdro
    Jakie masz przypuszczenia?
    Po wczorajszym nie wiem co myśleć i uwierz mi nie mam pojęcia co się tu wydarzy. Spółdzielnia bardzo ładnie tu miesza, ja swój pakiet zredukowałem i nie mam tego za dużo i nie liczę też na kokosy rzędu złotówek, ale za tyle co teraz też tego nie oddam i ze względu na mój nieduży pakiet dalsze spadki mnie nie wzruszą; założyłem sobie, że najwyżej stracę te pieniądze
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [109.173.157.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Inc kilka m-cy temu napisałem że to dla mnie zabawa. Więc mam podobne założenie. To tylko pieniądze.
    Powodzenia
  • Re: Raport za 2016 Autor: ~Gość [31.0.39.*]
    Teraz ich można poczytać na Rajdy 4x4
    Na górce.
    Namieszali tu sporo i tyle.
    Namieszali?
    Zeszmacili, robią tydzień nagonki, snują teorie jak to niby rozszyfrowali zamiary zarządu, ludzie się łapią na to oni wywalają kilka groszy wyżej. Tu się nieudało więc są tam. Poczytaj wpisy gdy kurs był w okolicach 0,2.., mieli wizje " wyszczału" co kilka dni. Vez nich byłoby znacznie wyżej. Tu kilka mln papiera jest u drobnych. Co kilka tygodni ktoś nowy s pochwali się pakietem. Ostatnio Rumburak chyba pisał o 635 000 szt. , 5 takich i mamy ładną sumę, a ilu po 100-200-300 tyś.? Jak oni to mają wympompwać do góry?
  • Re: Raport za 2016 Autor: ~prezes [188.146.131.*]
    spółdzielnia wam dziękuje nie musi zatrudniać dzięki wam pracowników na zlecenie
[x]
PRESENT24 0,00% 0,12 2026-06-26 16:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.