Coż mam Ci powiedzieć.... ja jestem na tej spolce od 2007 roku i chyba mogę tak powiedzieć że znam ją jak swoją kieszeń. Spółka najgorszy swoj czas kiedy mogło sie to zakończyć nawet bankructwem ma już za sobą (2012-13) i powoli wychodzi na prostą. Moim zdaniem kiedyś to pójdzie mocno do góry (6-10zł). Pytanie tylko kiedy bo mam wrażenie że ktoś tu ciągle trzyma to wszystko w ryzach. Już kilka prób przebicia 2zł zostało zblokowanych. Czemu zdecydowałeś się na zakup jesli można wiedzieć? Tylko pod wpływem tego raportu?
Chyba ucieło moją wypowiedz. Poza tym co powyzej dodałem, że "Ostatnio tak dobre wyniki były w 2011, potem kilka lat kiły i mogiły. Dopiero w 2016 było już naprawdę nieźle"
Panie Baco Panu to radze barany pasac a nie sie tutaj wypowiadasz bo nie masz pojecia o tym co piszesz i nie wiesz ze w wynikach deweloperow zobowiazania stanowi wartosc juz sprzedanych mieszkan a jeszcze w budowie.
Człowieku daj spokój, tu nie trzeba niczego udowadniać, wystarczy wejść w wątek obok zatytułowany "chyba" i zobaczyć. Naprawdę szkoda mi czasu na tą dziecinadę z Tobą.