Kurs zatrzymał się na mocnym wsparciu technicznym, tworząc formację harmoniczną Motyla, która została potwierdzona techniką median line oraz zniesieniami zewnętrznymi. Jest jak beton. Mocna i solidna. Co teraz ? Powinna zostać przetestowana a test powinien nam pokazać, że nie ma już w chwili obecnej dużo podaży. Na teście powinna ona zostać wybrana, jeśli kurs ma wzrastać. Czekamy więc i patrzymy co się stanie i która ze stron tego starcia uzyska przewagę. Jeśli natomiast kurs rozkruszy ten beton, no to wiadomo co dalej. Nie jestem Nostradamusem, tylko facetem chodzącym po Księżycu, poczekamy......zobaczymy
nawet jak bauer stworzy nowa koncepcję to nikt mu nie uwierzy mus znaleźć innego wiarygodnego partnera do tego biznesu z dużą kasą :) czyli będzie kolejna emisja
Dołek o którym tu napisałeś, ma dzisiaj takie znaczenie jak zeszłoroczny śnieg. Jeśli tego nie kumasz, to mi przykro.
Napisałem wyraźnie jak chłopu na miedzy, na podstawie czego została zrobiona moja prognoza. Ale jak mam z tobą rozmawiać, skoro ty motyla widziałeś ostatnio na łące w tamtym roku.
Mamy 1 czerwca, Dzień Dziecka. A ponieważ my nigdy nie dorastamy ( tak twierdzą kobiety ) i prezentu nie będzie, więc trzeba go sobie samemu sprawić. Dlatego dzisiaj rano kupiłem całkiem ładną pajdkę.........Orange.
Powiem wam, Próchnik, może i wzrośnie, może się odbije, ba może nawet odbije wam wątrobę, albo nerki. Ja wolałem Orange.