• Ciekawe czy... Autor: ~Tony [193.110.99.*]
    Ciekawe dlaczego nie jesteście cierpliwi? Ja się Wam dziwie. Na jakiej podstawie kupowaliście w tamtym tygodniu? A na jakiej podstawie teraz sprzedajecie? Czy wy myślicie ze spolka to codziennie będzie pisala co zamierza i ze za każdym razem będą to pozytywne wieści? Gosc kupil 5 dni temu sprzet a wy już chcecie żeby było po 2 zlote. Sorry ale glupi jesteście. Naganiajcie dalej na spadki. Pozdrawiam. Ja na waszym miejscu to zrobil bym podbitkę każdy po 1 groszu i czekac na nowych i kolejnych inwestorów. Czemu uciekacie? Macie jakies informacje ze jest lipa? W takim razie czemu kupowaliście? Dziwaki. Pozdrawiam, ja jestem cierpliwy. Jedyna przegrana jakiej można doznac przy cierpliwości to bankructwo spolki. Poza tym zysk to kwestia czasu.
  • Re: Ciekawe czy... Autor: ~jan [37.47.201.*]
    daj spokój zero popytu tylko czekają aż ktoś się podstawi i walą jak do kaczek
  • Re: Ciekawe czy... Autor: ~eryc [37.248.157.*]
    maszyn o takiej wartosci nie kupuje sie przed bankructwem,,,,moze chca wystrzelac niecierpliwych?
  • Re: Ciekawe czy... Autor: ~jan [37.47.201.*]
    nie naganiaj widzisz że zero popytu
    nie naganiam ,tylko pisza o bankructwie a to jest nieuczciwe ,ale masz racje slaby popyt
    troche obserwuje bo mamy dolek i moze warto cos kupic
  • Re: Ciekawe czy... Autor: ~cris [94.42.240.*]
    ciekawe to czy jak posiada 300 ml w gotówce to czy wypłacą dywidendę...bo firma która nie wypłaca to bankrut !
  • Re: Ciekawe czy... Autor: ~DA [193.110.99.*]
    W takim razie Orange to tez bankrut....
[x]
CZTOREBKA 0,00% 0,40 2025-12-17 11:26:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.