Dnia 2017-05-31 o godz. 13:59 ~Ala napisał(a): > to poczekasz sobie pewnie , ja już tu czekam 7mies.już nawet przestałam uśredniać ,kasa na wakacje zamrożona, pomyliłam sie co do tej spółki
spokojnie ala cierpliwosc poplaca przyklad glg tez kisili 5-6gr po scaleniu tez az wkoncu spolka ruszyla juz 8zl wiec i out tez tak bedzie tylko cierpliwosci,tez glg byl polecany przez perelke rok temu pozdr
Masz rację konrad.Warto poczekać glg idealny przykład,drugim jest MGames który wypalił w kosmos z 4-5gr na złotówki.Im dłuższa konsolidacja tym silniejsze wybicie pamiętajcie o tym.
Dnia 2017-05-31 o godz. 21:16 ~Vitrk napisał(a): > Masz rację konrad.Warto poczekać glg idealny przykład,drugim jest MGames który wypalił w kosmos z 4-5gr na złotówki.Im dłuższa konsolidacja tym silniejsze wybicie pamiętajcie o tym.
mgames to samo czekamy na out wkoncu im zacznie zalezec na wzroscie kursu,pamietam glg 60-70gr kisilo dlugo to samo jest out 35-40 kisi i podbija 100szt ale to wszystko do czasu,bo to mloda perspektywiczna spolka a czy poczekamy rok czy dwa lata czy 1tydzien czy miesiac to nie od nas zalezy pozdr i cierpliwosc zalecam
czym dluzsza konsolidacja i wymeczenie tym bedzie mocniejsze wybicie,akcji coraz mniej w obrocie takze zalecam cierpliwie czekac,wiem ze akcjonariuszy denerwuje ta konsola dluga ale cierpliwie wytrzymac trzeba,a nie wyzywac spolke ze slaba,rajdy tez byly slabe przyszedl czas i wybila mocno pozdr