Szczerze? Niech wam rosnie, ale ja tego badziewia w zyciu nie kupie. Mam baterie Ferro i po kilku latach dzialaja fatalnie. W innym mieszkaniu mam tez polskie - Deante - i dzialaja jak nowe. Tak wiec nie, i jeszcze raz nie.
Deante jest dystrybuowane z Łodzi lub spod Łodzi/Firma chińska na pewno , produkuje w Chinach/Mam zamontowane w domu ; działają, ale bez przerwy coś wysiada i serwis przysyła mi części/Ostatnio jedną z tych Deante wymieniłem na Ferro- działa bez zarzutu- na razie Deante NIE POLECAM ! Zresztą Ferro też produkuje w Chinach czyli Chińszczyzna jak większość towarów sprowadzanych do Polski:))
Dnia 2017-05-30 o godz. 20:53 ~axaa napisał(a): > Deante jest dystrybuowane z Łodzi lub spod Łodzi/Firma chińska na pewno , produkuje w Chinach/Mam zamontowane w domu ; działają, ale bez przerwy coś wysiada i serwis przysyła mi części/Ostatnio jedną z tych Deante wymieniłem na Ferro- działa bez zarzutu- na razie > Deante NIE POLECAM ! Zresztą Ferro też produkuje w Chinach czyli Chińszczyzna jak większość towarów sprowadzanych do Polski:))
Moje baterie umywalkowe dzialaja plynnie jak nowe po kilku latach. Nic nie cieknie. Baterie ferro dzialaja z oporem, glowica sie wytarla czy cos. Bateria wannowa tak samo. Dodatkowo przelacznik strumienia wody (bateria/sluchawka) sie zacina i wymaga duzej sily. Takie sa moje odczucia. Sluchawka deante dziala jak nowa, z wezem nic sie nie dzieje. Na pewno kolejna bateria tez bedzie deante i na pewno nie bedzie to ferro.
Zgoda co do umywalkowych, bidetowych Deante/Ale zlewozmywakowa "daj pan spokój"/Obrotowa głowica bez przerwy leje(uszczelka się wyciera)By ją wymienić trzeba zdemontować całą baterię- praktycznie co pół roku; poza tym wyciera się zew. tzw. inox(kolor)
Dnia 2017-05-30 o godz. 20:01 ~hmmm napisał(a): > Szczerze? Niech wam rosnie, ale ja tego badziewia w zyciu nie kupie. Mam baterie Ferro i po kilku latach dzialaja fatalnie. W innym mieszkaniu mam tez polskie - Deante - i dzialaja jak nowe. Tak wiec nie, i jeszcze raz nie.
Dnia 2017-05-30 o godz. 21:01 ~max napisał(a): > Dnia 2017-05-30 o godz. 20:01 ~hmmm napisał(a): > > Szczerze? Niech wam rosnie, ale ja tego badziewia w zyciu nie kupie. Mam baterie Ferro i po kilku latach dzialaja fatalnie. W innym mieszkaniu mam tez polskie - Deante - i dzialaja jak nowe. Tak wiec nie, i jeszcze raz nie. > > zazdrościsz ...
z produktami jakimikolwiek czy też z czymkolwiek zawsze jest tak że: 1. Krytykujemy coś co mamy/używamy. Mówimy, że nie warto. 2. Najczęściej nie mamy jednak porównania z innym konkurencyjnym produktem (może sie okazać, że będzie lepszy ale może też być gorszy). 3. Nasza opinia jest zatem subiektywna. Może sie okazać, że jak zapoznamy sie, przetestujemy np. kilka samochodów dojdziemy do wniosku, że ten pierwszy był najlepszy mimo, że na początku go krytykowaliśmy:) Poza tym zawsze jest tak, że w jakimś odsetku produktów ujawniają się wady. jest to normalne. Co do zasady nikt na forach nie pisze, że coś jest fajne, a pisze że jest nie fajne:)