• Prezes Autor: ~janek [94.254.162.*]
    Nie odbiera dokumentów od akcjonariuszy nieładnie
  • Re: Prezes Autor: ~parodia [5.172.255.*]
    jakich dokumentów ,ja bym mu sprzedał akcje Serenity
  • Re: Prezes Autor: ~andrzej [188.146.130.*]
    to teraz już mu organa będą podsyłać dokumenty do odbioru oraz zapraszać na spotkania ,  a nie akcjonariusze
    Powinieneś zobaczyć czy KNF prawidłowo wycofała ,bo tu nie dali możliwości wyjścia od razu zawiesili i wycofali ,a na Petrolu jeszcze miesiac po decyzji o wycofaniu grają . Nie dali mozliwości wyjścia tym co chcieli to niech płacą odszkodowanie
  • Re: Prezes Autor: ~bankier1972 [89.228.16.*]
    na miesięcznicach smoleńskich skupują akcje i chyba w toruniu.
    możesz założyć sprawę dla KNF za to
    trzeba pozew zbiorowy nie dali czasu na wyjście z inwestycji ,z Petrolem już tego błędu nie zrobili
    chyba nie kojarzysz faktów, serenity dostała czas na zbadanie spółki przez biegłych i z tego nie skorzystała, prezes celowo to zrobił aby nie wyszły kanty i tyle , to jest cała tajemnica nie ma drugiego dna, wiedział ze wałki wyjdą i celowo nie zrobił tego co miał

ALE TO WYJDZIE NA SPRAWIE O OSZUSTWO NIE UKRYJE SIĘ TEGO
    ale komisja nie dała czasu na pozbycie się akcji przez inwestorów
  • Re: Prezes Autor: ~andrzej [188.146.3.*]
    ale dała czas na naprawę, celowo tego nie wykorzystano aby ukryć kanty w spółce,
    jakby chciał aby spółka była na rynku to by zrobił wszystko w tym kierunku, a nie zrobił nic
    ja na naprawę nie mam wpływu ,a KNF niech kara winnych a nie inwestorów ,a wywalając spółkę z giełdy bez jakichkolwiek możliwości wyjścia jedynymi poszkodowanymi stali się inwestorzy .KNF dopuściła akcje i powinna zadbać o inwestorów .
  • Re: Prezes Autor: ida2010 [83.28.36.*]
    Dnia 2017-06-02 o godz. 08:16 ~parodia napisał(a):
    > ja na naprawę nie mam wpływu ,a KNF niech kara winnych a nie inwestorów ,a wywalając spółkę z giełdy bez jakichkolwiek możliwości wyjścia jedynymi poszkodowanymi stali się inwestorzy .KNF dopuściła akcje i powinna zadbać o inwestorów .

Masz rację. Inwestorzy zostali "na lodzie" , nawet nie mogą wykazać straty poprzez sprzedaż akcji na GPW, a od zysków nie ma zmiłuj pobierają podatek Belki

[x]
SERENITY -25,00% 0,03 2012-07-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.