Ludzie, sprzedajcie jak zdążycie. Dostałem kolejną fakturę za usługi, których Hyperion już od miesięcy nie świadczy (tu wspomnę, że nie ma żadnego kontaktu z tą firmą) a w ślad za fakturą pismo od komornika z informacją, że mam należności wpłacać na jego konto ponieważ prowadzi egzekucję 6mln zł na rzecz wierzyciela Orange. Oczywiście nie mam zamiaru nikomu płacić za nie wykonane usługi z winy usługodawcy..
Przecieź to bajki ciąg dalszy p prezes będzie dobrze jakie sieci przecież nie macie dla 20 pracowników na wypłaty Kto was podłaczy chyba pies z kulawą nogą któremu też nie płacicie . Od kwietnia ludzie nie dostali wynagrodzenia ci co jeszcze zostali
Kasa co jeszcze szczątkowo wpływa idzie na inne cele
Wnioski o upadłość poszy wszystkich spółek Hyperion sa Małopolska Sieć Szerokopasmowa Lark pl Telestar a zarządca powołany Spółka Pretium Sp zoo z Poznania No żenada będzie dobrze jak najlepiej nie ma co się obawiać Tylko mydlenie dobrze wam wychodzi
Tak by mogło być żeby nie miliony wyprowadzone z dotacji poprzezl MSS a i Telprojekt HYPERION na pewno by sobie poradził Nikt tego nie uruchomi bo nie ma co tak stwierdzi nadzorcza sądowy To tylko odwrócenie uwagi od całošci
Podziwiam posiadaczy tych akcji i tych którzy kupują te akcje po tych cenach, za ich odwagę. Nie wiem może to nie odwaga a tylko głupota. Spółka idzie do piachu. Tylko mi nie płakać ,że ktoś was oszukał.. Już od dawna wiadomo , że to wydmuszka.
Oj Święte słowa. Oszuści a ja wszystko dwa lata temu puściłem. Jak Największy oszust obiecał dywidendę po raz drugi.
Utrzymujecie całą rodzinę i wszystkich nowych kretów, któzy się pojawiają.
NIE PŁACĄ Składek Zus Vat-u i wszystkich podatków oraz czynszów wszelakich w Polsce za wynajmy. Na koncie 40 komorników i podobno oczekują decyzji Sądu w sprawie UPADŁOŚCI SANACYJNEJ aby resztę zagarnąć. Uciekać i nie żałować
Sąd nie zgodzi się NA SANACJĘ ponieważ Hyperion to popiół na ten czas .
mOŻE AUTOMATYCZNIE przerzucić do upadłości likwidacyjnej . ale tego spółka jeszcze nie chce bo niby chce tak zrobić jak z MNI CU .
Nawet na Sędziego komisarza nie mieli aby opłacić Stad sąd cofnął po raz czwarty ichniejsze zamiary. W hyperionie za dużo obligatariuszy ma wierzytelności i tu będzie DUŻE bum
Teleprojekt to spółka przez która przepływały i wypływały dotacje Neptel to kolejna do tych celów Dobrze jakby przeprowadzono szybka kontrolę to by było jak w AMBER GOLD SZybkie dziąłanie i wszystko jasne. Żeby tylko nie poniszczono dowodów
Odżga to jest Odżga kłamie i strategia przyjęta czas na zastanowienie aby wypłącić zaległe wynagrodzenie i buch ochłap 1 tys zł na dwa miesiące. A poza wypływy a co tam pracownicy ....................... Szybka kontrola aby nie poginęły dowody i tyle Władza oj dobrze że się zmieniła dobierze się do gnatów takim