• bankrut Autor: ~Mol [80.53.138.*]
    Ludzie, sprzedajcie jak zdążycie. Dostałem kolejną fakturę za usługi, których Hyperion już od miesięcy nie świadczy (tu wspomnę, że nie ma żadnego kontaktu z tą firmą) a w ślad za fakturą pismo od komornika z informacją, że mam należności wpłacać na jego konto ponieważ prowadzi egzekucję 6mln zł na rzecz wierzyciela Orange. Oczywiście nie mam zamiaru nikomu płacić za nie wykonane usługi z winy usługodawcy..
  • Re: bankrut Autor: ~zeg [188.146.8.*]
    takich kwiatów chyba mamy dużo więcej......   pewnie na to pójdą te miliony obiecywane w czerwcu!?
  • Re: bankrut Autor: ~miś [83.23.253.*]
    Powoli wszystko spłacą te umowy są obiecujące
    pozstaje czekać na uruchumienie sieci
  • Re: bankrut Autor: ~autor [195.234.40.*]
    Przecieź to bajki ciąg dalszy p prezes będzie dobrze jakie sieci przecież nie macie dla 20 pracowników na wypłaty Kto was podłaczy chyba pies z kulawą nogą któremu też nie płacicie . Od kwietnia ludzie nie dostali wynagrodzenia ci co jeszcze zostali

Kasa co jeszcze szczątkowo wpływa idzie na inne cele

Wnioski o upadłość poszy wszystkich spółek Hyperion sa Małopolska Sieć Szerokopasmowa Lark pl Telestar a zarządca powołany Spółka Pretium Sp zoo z Poznania No żenada będzie dobrze jak najlepiej nie ma co się obawiać Tylko mydlenie dobrze wam wychodzi
  • Re: bankrut Autor: ~zyga [188.146.6.*]
    Misiu jakie umowy? czy o czymś nie wiemy?
  • Re: bankrut Autor: ~Kst [188.146.128.*]
    Tak by mogło być żeby nie miliony wyprowadzone z dotacji poprzezl MSS a i Telprojekt HYPERION na pewno by sobie poradził Nikt tego nie uruchomi bo nie ma co tak stwierdzi nadzorcza sądowy To tylko odwrócenie uwagi od całošci
  • Re: bankrut Autor: ~pap [195.234.40.*]
    krótko i na temat tzn że kasa została skradziona?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.234.40.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: bankrut Autor: ~gracz [87.205.245.*]
    Podziwiam posiadaczy tych akcji i tych którzy kupują te akcje po tych cenach, za ich odwagę. Nie wiem może to nie odwaga a tylko głupota. Spółka idzie do piachu. Tylko mi nie płakać ,że ktoś was oszukał.. Już od dawna wiadomo , że to wydmuszka.
  • Re: bankrut Autor: ~beneficjent [195.234.40.*]
    Oj Święte słowa. Oszuści a ja wszystko dwa lata temu puściłem. Jak Największy oszust obiecał dywidendę po raz drugi.

Utrzymujecie całą rodzinę i wszystkich nowych kretów, któzy się pojawiają.

NIE PŁACĄ Składek Zus Vat-u i wszystkich podatków oraz czynszów wszelakich w Polsce za wynajmy. Na koncie 40 komorników i podobno oczekują decyzji Sądu w sprawie UPADŁOŚCI SANACYJNEJ aby resztę zagarnąć.
    Uciekać i nie żałować
  • Re: bankrut Autor: ~kaszana [83.31.4.*]
    Sanacja jest Ok o ile to pewne !
  • Re: bankrut Autor: ~kapp [195.234.40.*]
    Sąd nie zgodzi się NA SANACJĘ ponieważ Hyperion to popiół na ten czas .

mOŻE AUTOMATYCZNIE przerzucić do upadłości likwidacyjnej .
    ale tego spółka jeszcze nie chce bo niby chce tak zrobić jak z MNI CU .

Nawet na Sędziego komisarza nie mieli aby opłacić Stad sąd cofnął po raz czwarty ichniejsze zamiary.
    W hyperionie za dużo obligatariuszy ma wierzytelności i tu będzie DUŻE bum

• Re: bankrut Autor: ~rigo [188.146.44.*]
    takie artykuły też dostarczają ciekawych informacji odnośnie naszej WIELKIEJ GRUPY KAPITAŁOWEJ.....

link 

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.234.40.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: bankrut Autor: ~rigo [195.234.40.*]
    Teleprojekt to spółka przez która przepływały i wypływały dotacje Neptel to kolejna do tych celów Dobrze jakby przeprowadzono szybka kontrolę to by było jak w AMBER GOLD SZybkie dziąłanie i wszystko jasne.
    Żeby tylko nie poniszczono dowodów

usuwają co się da i tyle
  • Re: bankrut Autor: ~beneficjent [195.234.40.*]
    Odżga to jest Odżga kłamie i strategia przyjęta czas na zastanowienie aby wypłącić zaległe wynagrodzenie i buch ochłap 1 tys zł na dwa miesiące. A poza wypływy a co tam pracownicy .......................
    Szybka kontrola aby nie poginęły dowody i tyle Władza oj dobrze że się zmieniła dobierze się do gnatów takim
[x]
HYPERION 3,70% 0,28 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.