• opinia Autor: ~J57 [178.235.147.*]
    A ja się zgadzam z tymi, którzy twierdzą że jutro będzie DOWN!!!, a co najgorsze może on potrwać bardzo nieprzyjemny dla wielu okres. Na początku maja polemizowałem na forum z słynnym VODZEM i po którejś z kolei wymianie zdań  wygadał się NIEOPACZNIE!!!  że nie ma podstaw do wzrostów a jażeli takowe będą to czysto spekulacyjne.
  • Re: opinia Autor: ~Loll [77.113.53.*]
    98% jest zadowolona z wyników tylko że oni nie kupują akcji obroty robi tu pozostałe 2% a dla nich wyniki nie są rewelacyjne dywidenda zapowiedziana dopiero na przyszły rok to wszystko = jutro kolejny zjazd tak jak po ostatnich wynikach
  • Re: opinia Autor: ~voodz [89.64.61.*]
    Dnia 2017-05-29 o godz. 21:39 ~J57 napisał(a):
    > A ja się zgadzam z tymi, którzy twierdzą że jutro będzie DOWN!!!, a co najgorsze może on potrwać bardzo nieprzyjemny dla wielu okres. Na początku maja polemizowałem na forum z słynnym VODZEM i po którejś z kolei wymianie zdań  wygadał się NIEOPACZNIE!!!  że nie ma podstaw do wzrostów a jażeli takowe będą to czysto spekulacyjne.

kwestia kontekstu i interpretacji...
  • Re: opinia Autor: ~bbc [83.31.11.*]
    Wyniki są już dawno w cenie , perspektywa na ten rok jest bardzo dobra ,
    Najgorsze była informacja o dywidendzie ale to już historia
    Spółka podała plan sprzedażowy na 2017 i jest OK.

• Re: opinia Autor: ~J57 [178.235.147.*]
    Jak się okazało mistrzu twoja > NIEOPACZNA < wypowiedz była jednak jak najbardżej TRAFNA!!! , a moja interpretacja twojej wypowiedzi WŁAŚCIWA- POZDRAWIAM
  • Re: opinia Autor: ~voodz [89.64.61.*]
    Dnia 2017-05-29 o godz. 22:15 ~J57 napisał(a):
    > Jak się okazało mistrzu twoja > NIEOPACZNA < wypowiedz była jednak jak najbardżej TRAFNA!!! , a moja interpretacja twojej wypowiedzi WŁAŚCIWA- POZDRAWIAM

To co powiesz na tą wypowiedź:
    aktualne są silne powody do wzrostów ponieważ:
    rośnie intensywność działalności we wszystkich segmentach, poziomy sprzedaży powinny być coraz lepsze
    wpływają dodatkowe pieniądze za prace wykończeniowe projektów sprzedanych w poprzednim roku
    przygotowywane są kolejne projekty w ilości większej niż w roku obecnym - kontynuacja trendu wzrostowego w działalności co przełoży się na rokrocznie coraz większe zyski
  • Re: opinia Autor: ~J57 [178.235.147.*]
    No wszystko CACY  przyjacielu, tylko pozostaje odwieczne pytanie WHO?& WHY?
[x]
ECHO -1,13% 4,83 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.