A ja się zgadzam z tymi, którzy twierdzą że jutro będzie DOWN!!!, a co najgorsze może on potrwać bardzo nieprzyjemny dla wielu okres. Na początku maja polemizowałem na forum z słynnym VODZEM i po którejś z kolei wymianie zdań wygadał się NIEOPACZNIE!!! że nie ma podstaw do wzrostów a jażeli takowe będą to czysto spekulacyjne.
98% jest zadowolona z wyników tylko że oni nie kupują akcji obroty robi tu pozostałe 2% a dla nich wyniki nie są rewelacyjne dywidenda zapowiedziana dopiero na przyszły rok to wszystko = jutro kolejny zjazd tak jak po ostatnich wynikach
Dnia 2017-05-29 o godz. 21:39 ~J57 napisał(a): > A ja się zgadzam z tymi, którzy twierdzą że jutro będzie DOWN!!!, a co najgorsze może on potrwać bardzo nieprzyjemny dla wielu okres. Na początku maja polemizowałem na forum z słynnym VODZEM i po którejś z kolei wymianie zdań wygadał się NIEOPACZNIE!!! że nie ma podstaw do wzrostów a jażeli takowe będą to czysto spekulacyjne.
Wyniki są już dawno w cenie , perspektywa na ten rok jest bardzo dobra , Najgorsze była informacja o dywidendzie ale to już historia Spółka podała plan sprzedażowy na 2017 i jest OK.
Jak się okazało mistrzu twoja > NIEOPACZNA < wypowiedz była jednak jak najbardżej TRAFNA!!! , a moja interpretacja twojej wypowiedzi WŁAŚCIWA- POZDRAWIAM
Dnia 2017-05-29 o godz. 22:15 ~J57 napisał(a): > Jak się okazało mistrzu twoja > NIEOPACZNA < wypowiedz była jednak jak najbardżej TRAFNA!!! , a moja interpretacja twojej wypowiedzi WŁAŚCIWA- POZDRAWIAM
To co powiesz na tą wypowiedź: aktualne są silne powody do wzrostów ponieważ: rośnie intensywność działalności we wszystkich segmentach, poziomy sprzedaży powinny być coraz lepsze wpływają dodatkowe pieniądze za prace wykończeniowe projektów sprzedanych w poprzednim roku przygotowywane są kolejne projekty w ilości większej niż w roku obecnym - kontynuacja trendu wzrostowego w działalności co przełoży się na rokrocznie coraz większe zyski