Wyniki Echo za 1q bardzo dobre. Pamiętajmy, że dynamika w kolejnych kwartałach będzie z całą pewnością większa. Ponadto projekty do oddania w 2018 i 2019 + Browary Warszawskie wróżą Spółce dobrą passę jeszsze parę lat. . Proszę spojrzeć na zysk na akcję :-). Przyszłość będzie należała do Echowców.
Bardzo fajnie wspomnieli też o sprzedaży akcji epp za 400 baniek, już na wstępie. Tu będzie jeszcze nam dobrze w najbliższych latach. Kto sprzedaje ten niezbyt mądry.
Dnia 2017-05-29 o godz. 21:43 ~Greg napisał(a): > Bardzo fajnie wspomnieli też o sprzedaży akcji epp za 400 baniek, już na wstępie. Tu będzie jeszcze nam dobrze w najbliższych latach. Kto sprzedaje ten niezbyt mądry.
a jednak najpierw atak przeprowadzili pesymiści zanim pewnie jeszcze raport otworzyli... natomiast w dłuższej perspektywie wyniki są powtarzalne i powinny być coraz lepsze, więc ]długoterminowcy swoje zarobią z nawiązką
Tu masz rację kolego voodz w długim terminie , ja nie jestem ekspertem giełdowym ale swego czasu studiowałem psychologię tłumu a tłum na echo to nie 98% które nie wystawia nosa a 2 % robiących obroty dzienne w granicach ceny audi jak jeden kolega dzisiaj to nazwał i to te dwa procent przez najbliższy czas będzie tu dyktować ceny a te będą spadać
Wartość księgowa jednej akcji wynosi prawie 6 złotych i z kwartału na kwartał ciągle rośnie - natomiast obecnie cena jednej akcji to około 70 groszy a więc jest potencjał do minimum 1000% zarobku!!!