• Co to za obroty ?? Autor: ~Inwestor [83.13.209.*]
    Co to jakies zarty, wychodzi na to ze chyba w spolki energetyczne tylko zagranica inwestuje a jak USA wolne maja i inni to polski inwestor biedny inwestor 100 tys w 2 godziny, podobnie na Enei i PGE :)
  • Re: Co to za obroty ?? Autor: ~oko [37.248.56.*]
    no i trafiłeś , zagranicy nie ma i nie będzie , bo jest pisuar
  • DO ~oko Autor: ~romek [87.205.111.*]
    lecz się chłopie...
  • Re: DO ~oko Autor: ~qwe [78.88.13.*]
    wiec głosujmy na PO i sprzedajmy wszystko ,a po nas to choc by........................
  • Re: DO ~oko Autor: robhur [80.192.211.*]
    Dokładnie głosujmy na PO, a potem pozostanie jedynie Polskę zaorać. Ostatni gasi światło.
  • Re: DO /robrur/qwe Autor: ~mabmab [37.128.18.*]
    no po co inwestujecie ? przeciez po w(pis)ach widac ze godzicie sie na straty. A tak na marginesie - przestancie robic z tego forum miejsce dowalania innym .
  • Re: DO /robrur/qwe Autor: ~korab [109.243.210.*]
    nie prowokujcie to nie będzie dowalania
  • Re: DO /robrur/qwe Autor: robhur [80.192.211.*]
    Kolego strate masz wtedy, kiedy sprzedaż poniżej kosztu zakupu. JSW kupiłem średnio za 13 z czymś, spadło do 7 czy 8 już nie pamiętam. Wszyscy pisali jaki to śmieć, bankrut, same negatywne rekomendacje. Ignorowałem wszystkie te opinie i treści, wierzę tylko w to co sam robię - sprzedałem po 50 zł, a mogłem trzymać i sprzedać jeszcze za 80 zł. Tak to działa, jesli inwestujesz luźne pieniądze, których nie potrzebujesz na życie to masz komfort psychiczny i nawet spore spadki nie są straszne. Giełda to sinusoida, po spadkach nastapi wzrost i odwrotnie, wszystko kwestią czasu.
  • Re: Autor: robhur [80.192.211.*]
    Kolego strate masz wtedy, kiedy sprzedaż poniżej kosztu zakupu. JSW kupiłem średnio za 13 z czymś, spadło do 7 czy 8 już nie pamiętam. Wszyscy pisali jaki to śmieć, bankrut, same negatywne rekomendacje. Ignorowałem wszystkie te opinie i treści, wierzę tylko w to co sam robię - sprzedałem po 50 zł, a mogłem trzymać i sprzedać jeszcze za 80 zł. Tak to działa, jesli inwestujesz luźne pieniądze, których nie potrzebujesz na życie to masz komfort psychiczny i nawet spore spadki nie są straszne. Giełda to sinusoida, po spadkach nastapi wzrost i odwrotnie, wszystko kwestią czasu.
  • Re: Autor: ~Ozyrys [94.254.227.*]
    Mądrze piszesz! Ja identycznie podchodzę do tego i też na JSW dobrze wyszedłem tyle że ja po 11 z czymś kupiłem, jak spadło do 8 to też myślałem że H... ale powiedziałem sobie najwyżej przepierdziele. Postanowiłem posłuchać intuicji i swoim przypuszczeniom (zakładałem że musze po 100sprzedać) i nie wytrzymałem a sprzedałem za 76 bo nie wytrzymałem presji jak do 88doszło i zaczeło gwałtownie spadać.
  • Re: Cierpliwość inwestora Autor: ~Zibi [94.254.227.*]
    Ja miałem zakup JSW średnio po 60 PLN i cierpliwie czekałem i jeszcze zarobiłem chociaż w dołku mnie ciało jak widziałem po 8 PLN. Gdyby nie PIS to ok. 100 tys PLN miałbym w plecy .
  • Re: Cierpliwość inwestora Autor: ~mmm1212 [188.146.9.*]
    Zapomniałeś tylko numer IP zmienić drogi Ozyrysie. Pewnie Ty kupowałeś po 11zł jak pisałeś wcześniej, a brat kupował po 60zł i napisał z Twojego telefonu, komputera? Hahaha
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [66.102.9.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Cierpliwość inwestora Autor: ~Waldi [66.102.9.*]
    Czy ty cokolwiek kiedys miales 94.254...? Zapytam tak ladnie Bo mnie cenzura czysci jak pytam normalnie ?
  • Re: Co to za obroty ?? Autor: gaja107 [91.210.12.*]
    Gdyby nie ten Pisuar energa dziś miałaby 4 z przodu. Wykres nie kłamie !

• Re: Co to za obroty ?? Autor: ~korab [109.243.210.*]
    Witold Gadowski KREW NIE WODA. POLSKIE ZAPISKI WSPÓŁCZESNE
[x]
ENERGA 0,11% 18,90 2026-05-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.