to jest szok po prostu, mam -15 % z tymi grubasami co brali na poczatku roku a juz nie wspominam o emisji za 4,5 zl . jak to jest mozliwe ze to tak sie zachowuje same pozytywne infa wyniki dobre . brak zaufania totalny i popytu zero . Norwegowie na pewno sypią realizują zysk :( tu mozna zakisic kapitał na lata :(
Pora ogłosic bankructwo tyle ze nasze a nie papiera.Nie umiem tego logicznie wytlumaczyc chyba ze mam brak danych . Wszyscy od ponad roku ponosza straty nie mowiac o zarobku. Niech spadnie gdzie ma spac przynajmniej sie papier i atmosfera oczysci. aczekałem rok teraz musze poczekac i drugi tyle ze szkoda kapitalu.
Mysle, ze juz zlecial tak nisko, jak mial. Teraz odbicie. Widac duzy wzrost wolumenu. Jest juz wystarczajaco tanio dla duzych zainteresowanych, a rocznego dna nawet oni nie przebija - ale nie chca przedobrzyc.
no prezes próbuje widać zatrzymać spadki, bo podstawił łapki na 150tysi, ale podaż jest dużo większa wiec nie wiadomo co z tego będzie. w każdym razie dobre i to.