Ciekawe komu zależy od kilku sesji na zbijaniu kursu do widełek. Czy chce wyjść ze spółki (jeśli tak to robi to strasznie nieumiejętnie) czy zbić kurs aby sprowokować ustawienie się podaży na niższych poziomach i więcej skupić na odbiciu, które sam spowoduje. Już raz ponad 100 000 akcji poszło w górę po 40 gr.
To niezmiernie ciekawe co piszesz. Zgadzam się z Tobą! Ktoś bezprawnie zaniża kurs. A ja kurcze blade niestety musze sprzedać trochę akcji - potrzebuje gotówki na gwałt. Wiesz co , zróbmy tak , ustaw się na kupnie a ja ci jutro chętnie sprzedam 100 000 akcji nawet kilka groszy niżej, bo dziś mi się nie udało. Jak ten ktoś już przestanie bezczelnie manipulować to zarobisz krocie.
Proponuję wystaw PKC na sprzedaż tyle ile musisz sprzedać i poczekaj co się wydarzy, Jeśli prawdą jest to co piszesz to łączę się w bólu, niestety również szczęśliwy nie jestem w powodu posiadania tego waloru. Wszystko wydawało się iść ku dobremu a tu ... mamy to co mamy.
człowieku, ta spółka w ostatnich latach została wydrenowana z całego majątku. Kasa za sprzedaż majątku poszła w ręce człowieka trzymającego na tym wszystkim łapę. Spólka została bez niczego. wyjdz póki możesz, jak można w ogóle jeszcze taką spółką się interesować. czy ty nie widzisz tych wszystkich transakcji, gdzie spółka bezzwrotnie oddaje swoje pieniądze? tu nikt nie wejdzie, bo nie ma do czego wejść. Kupić znak towarowy można bez wchodzenia w czyjeś długi, a więcej spółka oprocz długów nie ma.