Świtale nagrabili sobie wszędzie medialnie i tak to wygląda . Przynajmniej tego zeta by chwyciło to poszło by dalej a tak kicha trzeba będzie się zadowolić tym co jest pewnie
Ja sie pojawiłem pod innym IP cały czas byłem akcjonariusz to ja . Mówiłem że ruch świtali będzie w aruszu zleceń na S na wysokości 25 pln stoi 1.000.000 widział ty? Wcześniej już słuchy chodziły ,że ruchy robią na jakimś polu tak se myslałem ,że na cos trafili w końcu tyle ziemi co maja ciągle kopią pod Poznaniem w znanej lokalizacji wstrzymali roboty tam coś mogli trafić :)
Zarząd spółki „Czerwona Torebka” S.A. z siedzibą w Poznaniu (dalej „Emitent”), informuje, że w dniu 24 maja 2017 r. dziewięć niżej wskazanych spółek zależnych od Emitenta zakupiło od MANS-TRADE spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Poznaniu (dalej: „Sprzedający”) - w celu dalszej odsprzedaży, podzielony na dziewięć partii komplet fabrycznie nowych urządzeń górniczych tj. kompleks przenośników taśmowych dla kopalń odkrywkowych kopalin Tyle co sie nimi interesowałem to szczena wszystkim opadnie tyle czasu kiszenia kursu !!!! przy takich aktywach !!!!!! to powinno chodzić min 5 pln znając ich odsprzedadzą ale swojej spółce i tak jak piszą Vat w kieszeni taka niespodzianka kto by pomyślał?