Kupujcie, kupujcie - my mamy za 27 groszy, a wy kupicie za 27 lub 127 złotych, bo jesteście po to żeby wybranemu narodowi służyć i nabijać kiesę. Przelewamy sobie z konta na konta, robimy obroty - tyle inwestujemy, żeby was zachęcić - a czemu wy niewdzięczni nie kupujecie? Kapitalizacja ponad dwieście milionów - ale nam mało - chcemy miliardy jak CD Projekt !
Chyba na uczcie sederowej u Leśniowiejskiego, pewnie też tam będziesz naganiaczu, czy się mylę? A może jesteś po prostu jednym z ubranych i się modlisz, żeby ktoś się jeszcze nabrał i od ciebie odkupił?
riki - to lepiej zacznij się modlić. Coś im słabo ten byznes idzie, ale widać jak kręcą - zobacz na zlecenia - zrealizowane i co się dzieje jak nie ma nic po lewej. Widać gołym okiem co się dzieje , prymitywy zwykłe. nikt kto ma jakiekolwiek pojęcie tego nie tyka...
Zaraz zaraz do wszystkich tych co czarno tu widzą macie tu jakieś akcje czy sprzedaliście i po ile się wam udało.Ja kupowałem niżej jak teraz chodzą i za swoje pieniądze nie za wasze jak przegram to moja strata OK.
Te akcje były warte 50 zł, a teraz są warte (po rozwodnieniu 95:1) - 1/20 tego maksymalnie. Jesteś albo naganiaczem albo niezbyt rozgarniętym drobnym kolarzem. Kto nie widzi jak sobie magicznie przepływają małe pakieciki po cenie 20+ zeta w momencie jak w ogóle nie ma popytu jest ślepy. Są sztuczne obroty, żeby upchnąć miliony akcji objętych za praktycznie darmo przez tą szajkę z zarządu takim jeleniom jak ty. Spróbuj sprzedać mądralo wyżej niż kupiłeś - nie da się ? - ojej, jak mi przykro...
znowu bzdury wypisujesz o `'milionach akcji' jak je dopuszcza to bedzie duzo ale poki co w obrocie nie wiecej niz 20 tys tyle w temacie a firma w przeciwienstwie do innych na `NC cos robi i miala duze zyski
Przecież są dopuszczone do obrotu poprzednie, zresztą nie są duże wolumeny potrzebne, żeby kręcić tym śmieciem, więc nie trolluj. Mnie jako akcjonariusza nie obchodzi, że coś robią, skoro z tego co wypracowali z moim uczestnictwem kapitałowym i mi raportowali, że czegoś w jakimś % jestem właścicielem, skoro mnie 95% tego za co zapłaciłem w złodziejski sposób pozbawili. Nie mam wątpliwości jaki jest cel tego wszystkiego. Nakręcą kurs, zleci się więcej osób i wtedy upchną swoje miliony z tysiącami % zysku, ale tylko dla siebie, bo tu będzie nieodwołalnie 1-2 złote za akcję i stracą najwięcej ci, których najwcześniej ożenią...zwykły złodziejski proceder...
Po 28 i 50 groszy to za dużo - cena emisyjna, po której zarząd rozwodnił akcje 20:1 i "objął" całą emisją za wkłady niepieniężne zapewne to 27 groszy i tyle ten przekręt jest warty.
KNF nierychliwy, ale sprawiedliwy. Skończyli na chwilę kręcić i jakoś popytu na tą "wspaniałą" spółeczkę nie ma naturalnego, a może kilka owiec się w kalkulatory zaopatrzyło, a ubrani niech płaczą i modlą się, że znajdą jeszcze głupszych...