• Obroty Autor: ~WłodekzGdyni [89.79.228.*]
    Średnie obroty w tym roku to ok 25 sztuk dziennie. Maksymalne obroty poniżej 100szt dziennie.
    Nie da się rozsądnie ani wejść ani wyjść.
  • Re: Obroty Autor: ~Maslana [149.254.234.*]
    Slusznie, dlatego winduja cene na niskich obrotach, potem wyrzucaja newsa i puszczaja wieksze pakiety. Jak maja kilka podmiotow operujacych na niskim poziomie to latwo jest windowac cene.
  • Re: Obroty Autor: ~Maslana [149.254.235.*]
    No i zobacz jak leca pakiety.... Zaloze sie bedzie zaraz jakies cudowne info. Leszcza biora, sezon w pelni.
  • Re: Obroty Autor: ~Vlad [31.178.24.*]
    A co gdy będzie to prawdziwe "cudowne info" ? To Ty wyjdziesz na leszcza, który ominął 100% wzrostu heheh...
  • Re: Obroty Autor: ~Monitoring [77.101.215.*]
    Radość przedwczesna, podbijanie ceny oparte na pustych przebiegach ma krótkie nóżki. Ja bym się tak nie cieszył bo weryfikacja nastąpi nie po nadętych informacjach a po pierwszej wpadce. Leszcz w siatce żyje bardzo krótko, praktycznie po wyłowieniu przewraca się do góry brzuchem.
  • Re: Obroty Autor: ~Maslana [149.254.234.*]
    Mnie u tych ignorantow juz nic nie dziwi. Ciesza sie z podbitej przez siebie ceny, ktora jest oderwana od rzeczywistosci i wierza ze firma rosnie. Na nich juz nie ma lekarstwa, to nieuleczalny rak typu pozeracz. Bawcie sie chlopaki :)
  • Re: Obroty Autor: ~Maslana [213.78.71.*]
    Leszcze ida do saczka, co? Ja sie tu nie pcham chocby mi obiecywali 200% . To juz jest trup, zywy ale juz z daleka zalatuje trupem. Jeszcze jakis czas poszamocze sie, bo grubsze rybki, musza gdzies dac noge. Faktycznie w saku zostana same leszcze.
[x]
LSTECHHOM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.