Dziwne tylko ze w ststystyce na stronie KNF jest 11 dni po stronie emintenta , a było to równo 31 dni kalendarzowych. Czy to luka czasoprzestrzeni . czy działo się coś innego? Teraz juz powinno póśc migiem. A jaka cena i co tu sie bedzie działo???? Who knows. ja stawiam na 7 zeta a 10 this summer.
No faktycznie , dzis KNF hurtem uzupełnił wszystkie dane. W sumie dobrze to świadczy o VTI , bo juz sie martwiłem ze coś u nich szwankuje. O KNF zas słabo , ze maja tam bur......l . Ale oby poszło to juz z góry - to juz piaty miesiac tego procedowania. Teraz road show i ustalanie ceny
Tuż po Walnym prospekt wrócił do KNF (brakowało zatwierdzenia przez Walne nowego Statutu spółki). Teraz tylko wpis do KRS i zatwierdzenie prospektu. A potem... dowiemy się o najbliższych planach spółki. A kurs? Jak to mawiał pewien wybitny strateg - albo pójdzie do góry albo na dół, albo pozostanie na obecnym poziomie :-) Pozdrawiam cierpliwych.
jest dokłanie jak pisze poprzednik. Vti musiało dopasowac sie do nowych przepisów o funduszach inwestujących pieniadze - stąd prawdopodobnie zmiana statutu i ten bardzo długi czas w KNF. Czy było warto czekac te pół roku? Czas pokaze , ja mysle że na pewno tak.Teraz pojdzie juz płatka. Czy warto było sprzedać BLO i wiejsc w VTI? Na razie 1 do 0 dla VTI , tylko ta płynnosc a własciwie jej brak. Dobrałby ale jak???? Po 10 zeta nie wezmę.