• Nowy członek RN - dobre info? Autor: ~Kici [83.29.51.*]
    http://mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=2518321
    Nie wiem, jak koledzy, ale ja bardzo się uspokoiłem. Wreszcie ktoś kompetentny, kto zapewne zajmie się rozwojem spółki, a na pewno finansowaniem, czyli pewnie nową emisją - przypominam po cenie emisyjnej "nie niższej niż 1,60". Moja logika jest taka, że kurs w okolicach finalizacji emisji nie może być poniżej 1,60. Dla mnie po małym poślizgu wreszcie dobre info, myślę, że może to zachęcić kilka osób do większych zakupów. Co sądzicie?
  • Re: Nowy członek RN - dobre info? Autor: ~Obserwator [65.27.229.*]
    Na pewno nie jest złe. Czy będzie dobre to się za jakiś czas okaże. Natomiast cieszy, że krok po kroku w dobrą stronę.

Wg mnie nie będzie większych zakupów. Ci co chcieli kupili ci co chcieli sprzedali. Teraz trzeba parę miesięcy poczekać i później zebrać owoce...
  • Re: Nowy członek RN - dobre info? Autor: ~Kici [62.29.136.*]
    Nie mówię, że od razu, choć kto wie. Ale jak dalej będą dostępne akcje poniżej 1,60, to ktoś to w końcu wyzbiera, tylko czy to będą "duże" zakupy ...?
  • Re: Nowy członek RN - dobre info? Autor: ~Mobby [62.29.136.*]
    Na razie zainteresowanie słabe. Jest potrzebne info o emisji, inwestorze lub coś podobnego. Na razie kiszonka, cierpliwe zbieranie, a zlecenia po 5 zeta puchną....
  • Re: Nowy członek RN - dobre info? Autor: ~dobrze [94.158.237.*]
    jedno jest pewne.patrzac na cv nowego członka na pewno będzie emisja.oby nie nzej niż zakłądane przez zarzad w uchwale 1,6pln
[x]
I3D 0,00% 0,02 2018-06-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.