Brak sprzeciwu dla osiągnięć zarządu w roku 2016. Mam nadzieję, że oznacza to tylko tyle, że są dogadani co do terminu i ceny kolejnego wezwania. Tym bardziej, że nawet nie próbowali wprowadzić swojego człowieka do RN spółki.
Fakt, ze po tych stratach na zabezpieczeniach, dla formalności powinni zagłosować przeciw absolutorium. Kupili głosy PZU właśnie pozwalając kandydatowi przez nich wysunietego wejsc do rady nadzorczej. Pan H.
Jak pomyśle ile moglaby spolka zarobić od paru kwartałów to aż zlość we mnie kipi.
Szkoda ze nie moglem byc to pojechałbym i zagłosowal przeciw przyjeciu absolutorium.
Przynajmniej 0,01 głosów byłoby za odrzuceniem.
Miejmy nadzieje że zabezpieczyli ołów w górce bo jak nie to wszyscy leżymy i kwiczymy. W zeszłym roku zmienili politykę zabezpieczeń więc wszystkiego można się spodziewać. A ołów spada na łeb
tutaj juz jest bez znaczenia jakie beda wyniki Quercus i Altus zaparkowali powyzej 10% i PineBridge nie sciagnie Orla z WGPW bez ich akceptacji ja tez bym sie nie pojawial na walnym, po co zeby sie wk...... wiadomo ze Orzel zawartl transakcje zabezpieczajace z funduszami z grupy PineBridge model wezwania byl taki zeby wyciagnac pieniadze z orla i za jego pieniadze zrobic wezwanie. ja dalej siedze sobie spokojnie widac ze dalej orzelek jest parkowany zycze cierpliwosci maxi
Ja też siedzę ale jak pomyślę jak "oskubywana" jest ta spółka i to w majestacie prawa to mnie krew zalewa. No ale zobaczymy, może ten człowiek z PZU coś wniesie pozytywnego.