gdzie wątpiący zawsze ma tyle do powiedzenia dobrze że wyszłem z tego zostało mi 5 k akcji ale z drugiej strony wczoraj po 10 gr brali do wora jak to rozumiec czy to spekulacyjne info by tanio akcji nakupić a potem info że wszystko jest ok i kurs w góre
No napewno-))))) Narobileś w majty po tym infie i popuscileś -))) Swoja droga gratuluje podejscia do tematu. Widze ze dalej wierzysz w te Społke tak trudno uwierzyc ze to moze byc jej koniec ? Ale nie odbieram nadzieji - przeciez tu napewno ktoś jest winien - tego ze Społka ma wniosek o upadlość /niereguluje zobowiązań/.
ja mam to w tyłku sprzedałem dawno po 15 gr zostawiłem 5 k żaden kłopot zawsze tu pisałem zobacz moje wpisy że tu nigdy nie wyjdzie nic z tego jak spólka pisze że CHCĄ to już wiem że wałek i ten magiczny inwestor co niby emisje akcji kupił po 25 gr haha powoli ale wyszłem ale kto jak wątpiący ma ze 300k to ma problem są spólki co wychodzą z tego cało ale to potrwa zobacze co w poniedziałek może coś kupie po 2gr może potem podbitka będzie nigdy nic nie wiadomo kupie akcje BLIRT jest mocne info i normalna spólka która coś robi jak najdalej od spółek biurko i długopis LOYD DASE BPC BORUTA 01CYBERATON JAKIEŚ RAJDY ITP... SAME ŚMIECI ciekawe jak naganiacze na tego śmiecia się czują
dawno wiedzieli że taki wniosek jest poczytaj wszystkie infa i połącz to w całosc żenada liczycie na podbitke gruby i ty się najediscie to sprzedaż będzie za pózno jak będzie koniec notowań kto by wszedł w takie coś pomyśll a te info tanie infa dla leszcza ja sprzedałem i nigdy już w to nie wejde biurko i długopis to za mało żebym w to inwestował