• Nie ma PP w Pkobp - mistrzowskie zagranie. Autor: ~Gorzelnik [78.8.61.*]
    Ha piknie zrobili ! Jak się zorientowali że skupienie papiera za 100 tyś powoduje wzrost kursu o ponad 20 % ogłosili pp i mogli kupować taniutko :-) mistrzostwo świata. PP nie będzie a troszkę ludków wyleszczyli ! Coś mi się tak widzi, że będzie mocne UPUP
    Tarura czaruje dla tych co wiedzą o co chodzi !
  • Re: Nie ma PP w Pkobp - mistrzowskie zagranie. Autor: ~zeus [83.30.192.*]
    Żeby się sami nie wyleszczyli...KNF zajmuje się sprawą ,a to może odwlec zatwierdzenie prospektu lub w ogóle go uwalą.
  • Re: Nie ma PP w Pkobp - mistrzowskie zagranie. Autor: ~Gorzelnik [78.8.61.*]
    Mi się wydaje że im o to chodzi - Knf nie zatwierdził prospektu - ileś osób oddało tanio akcje. Negatywne info jeszcze pogłębi spadek i odkupią więcej. Pewnie wymyślili taki patent że nie dostana za to żadnej kary tylko leszcze jak zwykle zostaną wytrzepani z akcji. Tarura już kiedyś robił drugie walne w schowku na szczotki na innej spółce zdolny chłopak jest.
  • tanie cwaniactwo a nie zdolności w biznesie ! Autor: ~piotr [62.111.192.*]
    banda  tanich cwaniaków  a nie poważni biznesmeni !

to jest  szajs  ta zadłużona fIrma  z amatorskim zarządem i zarządzaniem ...dlatego  ich akcje to PAPIER !
  • Re: Nie ma PP w Pkobp - mistrzowskie zagranie. Autor: ~xxx [31.1.137.*]
    jak czytam takie kretynizmy o wyleszczaniu to mi ręce opadają, zapewniam cie że mozna kupić i ze 300k papiera a kurs nie wzrośnie,może nawet spadać
    ta firma potrzebuje tej kasy z emisji bo inaczej niema szans wyjść z długów ! im szybciej pojmiecie tą prawdę tym głupich komentarzy i domysłów będzie..
  • Re: Nie ma PP w Pkobp - mistrzowskie zagranie. Autor: ~zeus [89.64.49.*]
    Ok ,ale był przekręt z informacją o zapisach podstawowych 15.05.2017-19.05.2017 na naszych rachunkach maklerskich. Jak inaczej nazwiesz to? Informacja taka mogła doprowadzić ,że część akcjonariuszy mogła pod pływem takiej informacji kupować , bądź sprzedawać akcje...Pod wpływem błędnej informacji. KNF został już zawiadomiony na piśmie, a  to może doprowadzić do przesunięcia w czasie zatwierdzenie prospektu nawet o kilka miesięcy.
  • Re: Nie ma PP w Pkobp - mistrzowskie zagranie. Autor: ~4czwórki [31.178.119.*]
    jaki przekręt ? jeśli już to na pewno nie przez zarząd ani spółkę, do kogo macie pretensje ?zarząd nie podawał żadnych terminów i nie ma tu ich żadnej winy a jedynie biur maklerskich
  • Re: Nie ma PP w Pkobp - mistrzowskie zagranie. Autor: ~dedalus [188.146.80.*]
    Ale niepotrzebnie chyba straszysz? Spółka ma być ukarana niezatwierdzeniem prospektu dlatego, że biura maklerskie podały nieprawdziwą informację? Wszyscy już jesteśmy poddenerwowani tym wyczekiwaniem, więc może należy trochę uspokoić się i nie podgrzewać i tak gorącej atmosfery.
    Dziś +10%. Widać, że ktoś postanowił zadbać odrobinę o wizerunek kursu spółki.
  • Re: Nie ma PP w Pkobp - mistrzowskie zagranie. Autor: ~zeus [89.64.49.*]
    Ja nie powiedziałem ,że spółka jest winna ...ona akurat nie ma nic z tym wspólnego. Piszę o bankach i naszych rachunkach maklerskich , na których była/jest podana błędna informacja, sugerująca ,że prospekt jest zatwierdzony i można zapisywać się już na akcje.
    Dzwoniłem do KNF-u ,a tam powiedzieli mi ,że banki absolutnie nie miały prawa podawać takiej informacji , bo prospekt jest w ogóle nie zatwierdzony. Prosiła mnie o wysłanie odpowiedniego pisma na adres KNF-u , co też uczyniłem ....Tyle.
  • Re: Nie ma PP w Pkobp - mistrzowskie zagranie. Autor: ~max [46.134.28.*]
    Widać są Banki i embanki :( ten ostatni jest "wyjątkowy"
  • Beznadziejne wyniki. Strata urosła niemiłosiernie:( Autor: ~smutek [89.64.52.*]
    Z deszczu pod rynnę...Zatrudniona cała rodzina...śmierdzi to na kilometr...

link 

Wydrenują Mire ile się da i ogłoszą upadłość...Kamola cwanie ma gwarancje na znakach  towarowych...Tylko drobni zostaną z ręką w nocniku :(( Życie....
  • Re: Nie ma PP w Pkobp - mistrzowskie zagranie. Autor: ~Gorzelnik [78.8.61.*]
    xxx - piszesz, że ta firma potrzebuje kasy - z tego co wiem to pan T i pan K kasy to maja opór i koneksji również.
    CO do zbierania papiera - to przy takich obrotach jak były zebranie czegokolwiek po niskiej cenie jest ciężkie do zrealizowania.
    Do zagrywek pana T się przyzwyczaiłem na CMR może wiesz jaka była historia walki. Dlatego uważam, że tutaj ma to swój cel.
    Ty możesz uważać inaczej. Nie pisz mi o "kretynizmach " bo to pokazuje brak kultury z Twojej strony. Ja wyrażam swoją opinię i pod to gram ! Ty możesz robić co chcesz.
[x]
MIRACULUM 0,00% 0,77 2025-11-07 14:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.