• a co to bedzie jak do obrotu wejdzie dodatkowe 50mln akcji Autor: ~lipa_straszna [83.6.131.*]
    wlasnie zwolnionych z zastawu po splacie reszty obligow?
  • Re: a co to bedzie jak do obrotu wejdzie dodatkowe 50mln akcji Autor: ~pytajnik [89.74.14.*]
    Dnia 2017-05-18 o godz. 09:46 ~lipa_straszna napisał(a):
    > wlasnie zwolnionych z zastawu po splacie reszty obligow?

Nawet jak wejdą to jak je sprzedadzą przy obecnej cenie. Musieli by dać jakies infa, ładnie wywindować kurs po d publikę a potem puścić te 50mln.
  • Re: a co to bedzie jak do obrotu wejdzie dodatkowe 50mln akcji Autor: ~Tom [188.0.183.*]
    Dnia 2017-04-25 o godz. 21:44 ~W3 napisał(a):
    > Ja dziś dzwoniłem do firmy popytać o parę spraw. Firma ma się dobrze i normalnie funkcjonuje. O te akcje z emisji nie pytałem bo ich nie mam ale z rozmowy tak coś pamiętam że w maju akcje serii D mają wskoczyć. Wtedy też możliwe że się pojawią jakieś nowe informacje.

Dnia 2017-04-26 o godz. 09:28 ~W3 napisał(a):
    > Pytałem czy zaciągali kredyt na spłatę obligacji ale podobno mieli gotówkę. Ogólnie pytałem czy normalnie produkcja i sprzedaż idzie czy są jakieś problemy itd. itp. Niby jest dobrze ale jakoś szczegółowo to się niczego nie dowiesz. Jak masz jakieś pytania to pisz lub dzwoń. Ktoś mówił że nie ma z nimi kontaktu, a ja pierwszy raz dzwoniłem. Może miałem szczęście.

Zaniżanie przed odpałem jak to ostatnio we wrześniu, potem zdjęto znaczną cześć a prawej i podbili. Ale róbcie co chcecie to wasze akcje, pozdro.
  • Re: a co to bedzie jak do obrotu wejdzie dodatkowe 50mln akcji Autor: ~obserwator [78.88.31.*]
    A czy widzieli, co na MINOX-ie się wyprawia. ?:-))
  • Re: a co to bedzie jak do obrotu wejdzie dodatkowe 50mln akcji Autor: ~Aron [94.254.178.*]
    Co tam taka pompe zrobili, gorszy syf niz to.
  • Re: a co to bedzie jak do obrotu wejdzie dodatkowe 50mln akcji Autor: ~Pier [178.9.240.*]
    witam posiadaczy jak myślicie warto juz wchodzić czy jeszcze czekac na 6gr Kto wie może powiązania z Minoxem zadziałają na spółke Co sądzisz ZX bo własnie sprzedałem częśc akcji i mam wolna kasę
  • Re: a co to bedzie jak do obrotu wejdzie dodatkowe 50mln akcji Autor: ~Jen [52.76.188.*]
    Dnia 2017-05-18 o godz. 13:30 ~Pier napisał(a):
    > witam posiadaczy jak myślicie warto juz wchodzić czy jeszcze czekac na 6gr Kto wie może powiązania z Minoxem zadziałają na spółke Co sądzisz ZX bo własnie sprzedałem częśc akcji i mam wolna kasę

Minoxa sprzedałem, starczy mi.
    Czekam też na 6 ale też czekałem na 7 i dostałem. Poczekam trochę i najwyżej znów coś wezmę. I tak po 8 teraz nikt nie bierze to nie muszę się spieszyć.
    Macie przykład na minoxie co trzeba zrobić żeby opchnąć akcje. Info fatalne a poszybowali. Tutaj te 50mln też będą musieli upłynnić :)
    Tu na tym rynku to cuda się dzieją z kursami które nie mają odwzorowania w rzeczywistość :)
  • Re: a co to bedzie jak do obrotu wejdzie dodatkowe 50mln akcji Autor: ~Pier [178.9.240.*]
    w sumie masz racje tylko ile tu trzeba byłoby siedzieć i czekac jak patrze na kurs to jest w stagnacji już prawie pół roku te 50mln akcji by mieli upłynnić to musieliby wywindować co najmniej do 20gr .Wrzucam spółkę znów do obserwowanych .zawsze zdaże wejść na razie czekam na 6gr
  • Re: a co to bedzie jak do obrotu wejdzie dodatkowe 50mln akcji Autor: ~Jen [52.76.188.*]
    Dnia 2017-05-18 o godz. 13:58 ~Pier napisał(a):
    > w sumie masz racje tylko ile tu trzeba byłoby siedzieć i czekac jak patrze na kurs to jest w stagnacji już prawie pół roku te 50mln akcji by mieli upłynnić to musieliby wywindować co najmniej do 20gr .Wrzucam spółkę znów do obserwowanych .zawsze zdaże wejść na razie czekam na 6gr

Zobaczymy co będzie, obserwować można. Prędzej czy później jak przystało na groszówki zrobią znów podbicie w najmniej spodziewanym momencie. Też wezmę więcej jak coś się zacznie dziać, na razie jest wielka cisza. Teraz zlecieli się na minoxa, ciekawe jak tam się skończy impreza. Tu mało akcji po prawej, łatwo to ruszyć, na minoxie miliony wisiały a poszło raz dwa.
  • Re: a co to bedzie jak do obrotu wejdzie dodatkowe 50mln akcji Autor: ~ciekawe [94.254.178.*]
    Ale pociagli minoxa w gore. A taki gniot i prosze. Ciekawe kiedy tu zrobia podobny numer. Warto obserwowac.
[x]
PRESTO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.