jestem...jestem...spoko!!! Obserwuje i czytam wpisy ,,mlodych wilkow,, 100% papiera mam w echo i nie zaluje patrzac na ogolna rzenie na szerokim. troszke na Agrotonie pogralem tak dla relaxu...nie stracilem i na zubrowanie jest.. Z tych mlodych jeden dosc sensownie pisze i merytorycznie. Pozdro vodzu.! cos tez sie nie odzywasz.. w sumie cie roumiem
No to ok...Czekamy na raport mając tym razem przeczucie,że nie będzie jak poprzednio, na WZ ,na którym jeszcze kilkanaście gr.wpadnie i na pozostałe 0,16.
Tak oczekuję a co będzie to się okaże.Jak nie dopłacą D.na Walnym to chowam ryja do następnego roku chyba,że ktoś mnie osobiście wywoła i temat będzie w dodatku interesujący.Ale jest nadzieja,że się nie pomylę tak jak z Synthosem.bywaj..
Dnia 2017-05-17 o godz. 19:50 ~kris napisał(a): > jestem...jestem...spoko!!! Obserwuje i czytam wpisy ,,mlodych wilkow,, > 100% papiera mam w echo i nie zaluje patrzac na ogolna rzenie na szerokim. troszke na Agrotonie pogralem tak dla relaxu...nie stracilem > i na zubrowanie jest.. > Z tych mlodych jeden dosc sensownie pisze i merytorycznie. > Pozdro vodzu.! cos tez sie nie odzywasz.. w sumie cie roumiem
Podobnie jak Ty patrze, czytam, ale za dużo bezcelowych postów jest, a z argumentacją "bo tak sie komuś podoba" - nie ma sensu dyskutować patrząc na to co się działo np na EKG i co mówiły osoby z echo oraz związane pośrednio to też można się uspokoić :) To tyle ode mnie Pozdro Kris