Dnia 2017-05-17 o godz. 00:52 ~kri napisał(a): > Na KGHM chłopa prawie wyzerowali i próbuje za babci rentę się odkuc.
buhahahaha aleś trafił jak kulą w płot dzisiejsze zrealizowane zyski z PZU przerzucę na bioton i kghm - tak, że esy zapinajcie majty bo za chwilę kleksy.
-juz jestem przy ?------przygotow sie do jutra(liny byly 8 trakcie antraktow wymiarowe-38-40cm)-ale--------------TU u Was lin to BYLA przenosnia do ---"szukam dna"! -ciesze sie,ze Holender ma nr.1 w G.de Italia(przyjaciele Wolni Ludzie, tak jak Wikingowie na Island, dodam Chorwat-a Krym Tatarski?); mam akt.czyszczenie pozycji. -
czy Wiecie,ze (pomijam kozakow ,ktorzy tu proponuja jakies wymioty)--------------daje Wolnym Ludziom------pare-eurusd------(nalezalo pytac i byla by kasa!)-----------czyli aktual STOP.-------------1,12682(tj pochodna dla--------fali-1.07612);-------a----wyzej--
Oki alepp`ie a na jaki zjazd na TPE możemy jeszcze liczyć przed , pewnym (jeśli z Jaworznem pomogą), wybiciem i ile będą męczyć tą Energę. Najbardziej o Energę mi chodzi ale żółw też ważny.
waluty-to moja bajka; --tu--------aktual -Uwaga----------lekka zmiana(bo czas)----------108.48; -eng--duzo by pisac i kreslic---sam nie wiem czy dac kase?--------
Alepp`ie drogi... napisz czy trza redukować i dać nogi czy też ukrucać lub czekać. NA jutro to wystarczy a jak będziesz miał mocny sygnał to daj znać co do Energii.
A... a ewentualny , możliwy , zjazd na żółwiu przed wybiciem już mamy za sobą?