• 6 czerwca Walne. Obecność obowiązkowa Autor: ~Jarosław [83.28.172.*]
    Jeżeli nie chcemy stracić, to musimy wziąć urlopy i zjawić się na walnym! Nie oglądajmy się na innych. Nikt inny za nas tego nie zrobi. Tu chodzi o nasze pieniądze.Odrzucimy uchwałę o dodruku akcji, a wówczas kurs natychmiast wzrośnie o ponad 100%. Bardzo na tym wszyscy zyskamy, inaczej poniesiemy dotkliwe straty. Musimy tylko udać się do biura maklerskiego, po imienne zaświadczenia o prawie uczestnictwa w Zgromadzeniu i głosować na walnym. Zdecydowana większość akcji Mtrans jest w rękach przeciwników emisji. Wygramy! Przejmijmy kontrolę nad Spółką. Może spróbujcie zainteresować majętnych znajomych doskonałą inwestycja w Mtrans.Potrzebujemy akcjonariusza reprezentującego co najmniej jedną dwudziestą (1/20) kapitału zakładowego, aby móc projekt uchwały odwołującej Rade Nadzorczą Spółki. Proszę napiszcie mi jaką ilością akcji dysponujecie na adres jaroslaw.ma@wp.pl gdyż dotychczasowy adres stop.mtrans@gmail.com nie odpowiada i telefon milczy. Możliwe, że jego właściciel został wystraszony przez ludzi Minoxa. Ja nie jestem z tych strachliwych.
    Pozdrawiam
  • Re: 6 czerwca Walne. Obecność obowiązkowa Autor: ~Slim [188.146.144.*]
    Aveo34@wp.pl takze proszę o kontakt, jedziemy na walne
  • Re: 6 czerwca Walne. Obecność obowiązkowa Autor: ~ziarnkoDOziarnka [31.1.233.*]
    Trzeba jakieś 3 miliony akcji razem by zablokować Minox!
  • Re: 6 czerwca Walne. Obecność obowiązkowa Autor: fanelus [31.183.161.*]
    Wszyscy krzyczą że będą :-)
  • Re: 6 czerwca Walne. Obecność obowiązkowa Autor: ~WłodekzGdyni [89.79.228.*]
    Dnia 2017-05-16 o godz. 21:20 fanelus napisał(a):
    > Wszyscy krzyczą że będą :-)

Krowa która krzyczy :) mało mleka daje.
    Nie wierzę że na walnym znajdzie się 5 mln głosów przeciwnych.
    Ale jednak gdyby to odszczekam.
[x]
MTRANS 0,00% 0,05 2019-02-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.