• Powoli do góry Autor: sominek2 [188.164.149.*]
    Nikt nie pisze co się dzieje ?

Dywidenda dość sowita pomimo wieszczenia katastrofy można powiedzieć że jest całkiem dobrze

a Ja już nie mogę doczekać się premii

pozdrawiam akcjonariuszy
  • Re: Powoli do góry Autor: ~niezalogowany [89.70.66.*]
    Teraz tanio oddają, bo się boją podwyżki płąc, ale nie ma się co martwić, Impel albo Kuczer chętnie skupią, wykorzystają tą panikę.
    Dodam owszem, w tym roku różowo nie będzie, jest to prawie pewne.
    Ale - spółka daje radę być na dodatnim wyniku finansowym, a w dłuższym terminie około kilku lat może nawet okazać się, że cała sprawa zakończy się sporym wzrostem zysków - fakt bycia pod skrzydłami Impela oraz skali działalności wraz z utrudnieniami ze strony reformy może wygryźć mniejsze firmy lub mniej efektywne firmy ochroniarskie z rynku, tym samym poszerzając potencjalną klientelę dla np. GWR.
  • Re: Powoli do góry Autor: sominek2 [188.146.70.*]
    Już nie długo prawa do dywidendy ile kurs do tego czasu podskoczy ?
    Pozdrawiam akcjonariuszy to będzie moja 2 dywidenda :-)
  • Re: Powoli do góry Autor: ~Tyy [194.28.220.*]
    225 tyś zysku za pół roku, chyba teraz dywidenda bedzie 0,09-0,10 pln na akcje
  • Re: Powoli do góry Autor: ~seba78 [94.254.129.*]
    Witam.
    Mam spółkę od trzech lat na ike i generalnie jestem zadowolony przy trójce na pewno dokupię. Myślę jeszcze o aquabb woda chyba będzie zawsze potrzebna. Pozdrawiam.
  • Re: Powoli do góry Autor: ~niezalogowany [89.77.48.*]
    Będzie po 2 zeta, bo przychody spadły 'TYLKO' o ponad 80%.
    Na dłuższy termin pozytywy są - znowu obniżyli koszty, a to raczej utrzyma się.
    W dłuższym terminie jak zrenegocjują umowy i padnie nieco konkurencji w związku z wyższą płacą minimum, może być nawet znacznie lepiej na tej spółce niż kiedykolwiek.
    Sądzę, też, że spadek przychodów o 80% to już szczyt spadków.
  • Re: Powoli do góry Autor: ~Akcjonariusz [178.235.177.*]
    Ciekawe jaka będzie dywidenda za 2017?.Chyba ciężkie czasy idą.
  • Re: Powoli do góry Autor: ~Krauze [94.254.149.*]
    Raczej nie będzie jej już.No chyba, ze dwa grosze na akcję..
  • Re: Powoli do góry Autor: ~Akcjonariusz [94.254.149.*]
    Dywidendy nie będzie, tak?
  • Re: Powoli do góry Autor: ~Akcjonariusz [95.160.159.*]
    Nie ma
  • Re: Powoli do góry Autor: ~niezalogowany [89.77.48.*]
    Jestem dobrej myśli. Spółka znów zwiększa zyski, czyli przeczekać ten rok czy dwa i dywidendy będą myślę z powrotem.
    Zresztą jak patrzę na ilość firm-widm na gpw i nc oraz brak reakcji ze strony odpowiednich organów, to mając taki gwarant czy inne w miarę chociaż uczciwe spółki starające się zarobić i nie traktujące akcjonariusza jak kupy, jestem dumny z posiadania ich akcji.
[x]
GWARANT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.