Teraz tanio oddają, bo się boją podwyżki płąc, ale nie ma się co martwić, Impel albo Kuczer chętnie skupią, wykorzystają tą panikę. Dodam owszem, w tym roku różowo nie będzie, jest to prawie pewne. Ale - spółka daje radę być na dodatnim wyniku finansowym, a w dłuższym terminie około kilku lat może nawet okazać się, że cała sprawa zakończy się sporym wzrostem zysków - fakt bycia pod skrzydłami Impela oraz skali działalności wraz z utrudnieniami ze strony reformy może wygryźć mniejsze firmy lub mniej efektywne firmy ochroniarskie z rynku, tym samym poszerzając potencjalną klientelę dla np. GWR.
Witam.
Mam spółkę od trzech lat na ike i generalnie jestem zadowolony przy trójce na pewno dokupię. Myślę jeszcze o aquabb woda chyba będzie zawsze potrzebna. Pozdrawiam.
Będzie po 2 zeta, bo przychody spadły 'TYLKO' o ponad 80%. Na dłuższy termin pozytywy są - znowu obniżyli koszty, a to raczej utrzyma się. W dłuższym terminie jak zrenegocjują umowy i padnie nieco konkurencji w związku z wyższą płacą minimum, może być nawet znacznie lepiej na tej spółce niż kiedykolwiek. Sądzę, też, że spadek przychodów o 80% to już szczyt spadków.
Jestem dobrej myśli. Spółka znów zwiększa zyski, czyli przeczekać ten rok czy dwa i dywidendy będą myślę z powrotem. Zresztą jak patrzę na ilość firm-widm na gpw i nc oraz brak reakcji ze strony odpowiednich organów, to mając taki gwarant czy inne w miarę chociaż uczciwe spółki starające się zarobić i nie traktujące akcjonariusza jak kupy, jestem dumny z posiadania ich akcji.