Taka oszukujcie się sami. Taki sam scenariusz jak ostatnio tylko teraz doszło do 1.15 a spadnie tylko do 80. Ubierają aż miło. Karmili cały dzień więc jutro będzie test zlocisza.
Ja wczoraj zredukowałem pozycje i mam 25% tego co miałem, za duże ryzyko bo brak popytu na obecny czas. Podaż była za duża. Myślę że zejdzie jeszcze na 90 i wtedy można dobrać.
Nie neguję tego że 3 zł będzie, ale jak widzę okazję do sprzedaży i odkupienia niżej to czemu mam nie zarobić więcej? najwyżej kupię jak popyt będzie silniejszy. Nawet po cenie wyższej niż oddałem. Teraz widzę słabość i okazję do zarobku.
Wedlug prognozy w tym roku moze byc do 34 groszy zysku na akcje. Potencjal jaki jest kazdy widzi. Kontrakty na ten rok podpisane. Za niedlugo moze sie okazac, ze zostana wypelnione kolejne 2 lata. Spolka naprawde jest zdrowa. Popatrzcie na wskaznik Altmana jak sie zmienil w ciagu ostatniego poltora roku. Skonczylo sie meczenie kursu. Wydaje mi sie, nie spadnie juz wiele nizej od zlotowki. Wczoraj sam jej bronilem i wzialem na zamknieciu po 97 i 98. W koncu nadszedl czas, ze nie warto byc bez akcji, bo nie wiadomo kiedy zleci sie spekula z szerokiego, ktora jeszcze wyzej wyniesie kurs.