• czy naprawde będzie emisja ? Autor: ~Kamil [195.35.80.*]
    zobaczcie w raporcie ile maja wolnej gotówki... Po co im emisja ? Czy naprawdę MINOX stać na objęcie nowej emisji ?
  • Re: czy naprawde będzie emisja ? Autor: ~Enigma [159.205.131.*]
    Od nas zależy czy będzie emisja - jeśli pojedziemy na walne i zagłosujemy na nie (przeciwko Minoxowi) to emisji nie będzie.
  • Re: czy naprawde będzie emisja ? Autor: ~pacman [89.64.37.*]
    Oczywiście że emisja będzie. Poczytajcie jakie tu ludzie głupoty wypisują, miał juz być inwestor który miał skupować akcje z rynku, nic się takiego nie dzieje, tak samo będzie z porozumieniem. Wepchną nam nowe akcje i zanim zaczną być notowane kurs poleci na 12-13gr żeby nikt nie wyszedł bez strat. Dopiero wtedy Minox będzie zbierał, teraz nie ma takiej potrzeby.
  • Re: czy naprawde będzie emisja ? Autor: ~Jarosław [83.28.172.*]
    Musimy zjawić się na walnym! Jeżeli odrzucimy uchwałę o dodruku akcji, a jestem przekonany, że nam się to uda, to wówczas kurs natychmiast wzrośnie o ponad 100%. Musimy tylko udać się do biura maklerskiego, po imienne zaświadczenia o prawie uczestnictwa w Zgromadzeniu. Zablokujemy emisję, ale musimy działać, a wtedy kurs akcji Mtrans szybko wzrośnie o ponad 100%
  • Re: czy naprawde będzie emisja ? Autor: ~WłodekzGdyni [89.79.228.*]
    Dnia 2017-05-16 o godz. 13:32 ~Jarosław napisał(a):
    > Musimy zjawić się na walnym! Jeżeli odrzucimy uchwałę o dodruku akcji, a jestem przekonany, że nam się to uda, to wówczas kurs natychmiast wzrośnie o ponad 100%. Musimy tylko udać się do biura maklerskiego, po imienne zaświadczenia o prawie uczestnictwa w Zgromadzeniu. Zablokujemy emisję, ale musimy działać, a wtedy kurs akcji Mtrans szybko wzrośnie o ponad 100%

To są POBOŻNE ŻYCZENIA.
    Nie ma ŻADNEJ pewności że kurs wzrośnie o 100%.

• Re: czy naprawde będzie emisja ? Autor: ~tik [109.173.210.*]
    Nikt nie pisał, że ma być inwestor, bo ktoś na forum coś tam nadmienił to chyba w to nie wierzysz :)

Spółka jest mocna fundamentalnie i zaprzeczyć temu nie można, sporo gotówki, nowoczesny tabor, działka, sporo należności, zobowiązań niewiele, plus zysk planowany ponad 1mln do końca roku, a wycena 2.8 mln
    porównawcza daje na obecną chwilę ponad 10mln, nawet gdyby uwzględnić emisję, która jest duża szansa, że zostanie przyblokowana, to i tak byłby potencjał zmiany ponad 100% po emisji od obecnych cen in plus.
    tutaj powinna prawidłowo być korba i to spora, ale widać brak poważnych inwestorów (z grubym portfelem), co potrafią na takich okazjach sporo wyciągnąć.

• Re: czy naprawde będzie emisja ? Autor: ~pacman [89.64.37.*]
    jeżeli cos wydaje się okazją, to przeważnie nią nie jest...niestety
  • Re: czy naprawde będzie emisja ? Autor: ~Jarosław [83.28.172.*]
    W tym przypadku jest to doskonała okazja. Musimy tylko zjawić się na walnym i zablokować emisję. Jestem przekonany, że się nam to uda.Dzisiaj dokupiłem akcje Mtrans.
    Pozdrawiam. Głowy do góry. Wygramy!
[x]
MTRANS 0,00% 0,05 2019-02-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.