Oczywiście że emisja będzie. Poczytajcie jakie tu ludzie głupoty wypisują, miał juz być inwestor który miał skupować akcje z rynku, nic się takiego nie dzieje, tak samo będzie z porozumieniem. Wepchną nam nowe akcje i zanim zaczną być notowane kurs poleci na 12-13gr żeby nikt nie wyszedł bez strat. Dopiero wtedy Minox będzie zbierał, teraz nie ma takiej potrzeby.
Musimy zjawić się na walnym! Jeżeli odrzucimy uchwałę o dodruku akcji, a jestem przekonany, że nam się to uda, to wówczas kurs natychmiast wzrośnie o ponad 100%. Musimy tylko udać się do biura maklerskiego, po imienne zaświadczenia o prawie uczestnictwa w Zgromadzeniu. Zablokujemy emisję, ale musimy działać, a wtedy kurs akcji Mtrans szybko wzrośnie o ponad 100%
Dnia 2017-05-16 o godz. 13:32 ~Jarosław napisał(a): > Musimy zjawić się na walnym! Jeżeli odrzucimy uchwałę o dodruku akcji, a jestem przekonany, że nam się to uda, to wówczas kurs natychmiast wzrośnie o ponad 100%. Musimy tylko udać się do biura maklerskiego, po imienne zaświadczenia o prawie uczestnictwa w Zgromadzeniu. Zablokujemy emisję, ale musimy działać, a wtedy kurs akcji Mtrans szybko wzrośnie o ponad 100%
To są POBOŻNE ŻYCZENIA. Nie ma ŻADNEJ pewności że kurs wzrośnie o 100%.
Nikt nie pisał, że ma być inwestor, bo ktoś na forum coś tam nadmienił to chyba w to nie wierzysz :)
Spółka jest mocna fundamentalnie i zaprzeczyć temu nie można, sporo gotówki, nowoczesny tabor, działka, sporo należności, zobowiązań niewiele, plus zysk planowany ponad 1mln do końca roku, a wycena 2.8 mln porównawcza daje na obecną chwilę ponad 10mln, nawet gdyby uwzględnić emisję, która jest duża szansa, że zostanie przyblokowana, to i tak byłby potencjał zmiany ponad 100% po emisji od obecnych cen in plus. tutaj powinna prawidłowo być korba i to spora, ale widać brak poważnych inwestorów (z grubym portfelem), co potrafią na takich okazjach sporo wyciągnąć.
W tym przypadku jest to doskonała okazja. Musimy tylko zjawić się na walnym i zablokować emisję. Jestem przekonany, że się nam to uda.Dzisiaj dokupiłem akcje Mtrans. Pozdrawiam. Głowy do góry. Wygramy!