• Dobrze czy źle? Autor: ~Wielebny-Investor [83.27.5.*]
    Dokupiłem dzisiaj, czy to dobrze zrobiłem, czy źle?
    Doradźcie coś na ten temat.
  • Re: Dobrze czy źle? Autor: ~custer [79.189.193.*]
    Po owocach ich poznacie.
    Dobrze, bo wczoraj były dużo droższe.

• Re: Dobrze czy źle? Autor: ~custer [79.189.193.*]
    ale ja bym juz sprzedawał. 3 % w 20 minut to dobry wynik
  • Re: Dobrze czy źle? Autor: ~Wielebny-Investor [83.27.5.*]
    Owocuje na razie, ja jestem raczej długoterminowcem więc zatrzymam.

• Re: Dobrze czy źle? Autor: ~SP [79.186.173.*]
    WIELEBNY = patrząc z lepszej perspektywy ( NIEBIOSA ) trafniej oceniasz sytuację. Idę za TOBĄ. Dzięki .
  • Re: Dobrze czy źle? Autor: ~ToMike [185.69.0.*]
    Sprzedałem jak podskoczyło powyżej 64. Połowę walorów udało mi się sprzedać wcześniej po kursie 67,xxx oraz 66,xxx. Połowę zostawiłem na wyniki które pokazały problemy Alumetalu. Było mi o tyle łatwiej że posiadałem średnią 57,xxx a więc zarobiłem dużo więcej niż dywidenda. Osobiście nie wierzę że Alumetal upora sie z problemami do wyników za IIq a to mogłoby oznaczać spadek kursu w okolicę mojej wyceny waloru. Ale oczywiście mogę się mylić więc życze POWODZENIA!!!!
  • Re: Dobrze czy źle? Autor: ~Larus [37.8.222.*]
    Nastepny zjazd po odcieciu dywidendy. Alumetal miala byc spolka spokojna o systematycznym powolnym wzroscie. Staje sie spekulacyjna. Technicznie potrojny szczyt. Ja sie zawiodlem. Zarobilem ale wychodze drugie Kety to to nie bedzie.
  • Re: Dobrze czy źle? Autor: ~Wielebny-Investor [83.27.5.*]
    "WIELEBNY = patrząc z lepszej perspektywy ( NIEBIOSA ) trafniej oceniasz sytuację. Idę za TOBĄ. Dzięki ."

Za prawdę powiadam Wam, nie lękajcie się Alumetalu, kupujcie, a będziecie nagrodzeni.
[x]
ALUMETAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.