Dnia 2017-05-15 o godz. 10:19 ~jan napisał(a):
> Myślę że dotarłem do paru ciekawych informacji, które powinny ucieszyć posiadaczy akcji. Obszar poszukiwań jest obszerny i praktycznie codziennie coś nowego mi wchodzi. Na razie podzielę się tymi podstawowymi informacjami a w późniejszych postach może w trakcie dyskusji będzie czas na uściślenie. Mam nadzieję że sami coś też od siebie dodacie, ja na razie, na szybko, rzucam pewne hasła. Andrzej bardzo lubi zawsze sam szukać, zapraszam, nie ukrywam że próby potwierdzania tego w necie są żmudne nawet dla znającego minimum język angielski.
> Do rzeczy. Pamiętacie jak się zastanawialiśmy się czy jest druga fabryka ? No to powiem tak... jest druga i jest jak dla mnie sensacja bo jest i trzecia fabryka w bardzo ciekawej lokalizacji i .... innej branży ! Ciekawe ? Sam Peixin to potwierdza, no to czytajcie:
> Wszystko zaczyna się od strony internetowej drugiej fabryki Peixin w Quanzhou:
>
link> Zwróćcie uwagę na tekst:
> "In our city-Qanzhou city,
we own two factories which are specially manufacture daily use paper series equipments. Such as baby diaper machine, sanitary napkin machine, diaper pad machine, sanitary napkin pad machine, pet pad machine, wet tissue machine, Toilet paper machine, face tisse machine, handkerchief tissue machine, napkin paper machine, kitchen towel machine, packaging machine and so on. . . all kinds of paper machine.
And in Shanghai, we own another factory which is specially manufacture Brick series mahcine."> W skrócie tłumacząc - Pexin potwierdza że posiada obecnie dwie fabryki maszyn do hygieniki i trzecią w Shanghaju która produkuje maszyny do produkcji materiałów budowlanych
> Skoro tak to trzeba było wszystko odszuakć, nie było to jednak łatwe do końca, bo Peixin w Shanghaju produkuje pod nazwą... Zheixin utrzymując jednak swój brand Peixin:
>
link>
link> A to na razie jedyne zdjęcie trzeciej fabryki jakie znalazłem PEIXIN-ZHEIXIN:
>
link> No dobrze tyle na początek, w ciągu dnia więcej...
> Zaskakujące i ciekawie co ? :)
>
A kto ty jesteś jakiś rzecznik tego gniota, spółka sama powinna przekazywać informacje w formie raportów bieżących
Jaki przekaz informacji taki kurs.