• Dokupiłem. Jestem przeciwny dodrukowi akcji Autor: ~Jarosław [83.28.58.*]
     Akcjonariusze przeciwni dodatkowej emisji akcji powinni zwiększyć swoje zaangażowanie w Mtrans.
    Po odrzuceniu uchwały o dodruku akcji, wartość już notowanych na giełdzie akcji znacząco wzrośnie (może nawet ponownie do 1,48 PLN) i tylko w ten sposób będziemy mogli odzyskać zainwestowane w spółkę pieniądze i jeszcze zarobić. 
    Przecież zanim Minox nie zbił ich kursu, były one notowane po 1,48 zł!!!

• Re: Dokupiłem. Jestem przeciwny dodrukowi akcji Autor: ~analityk [95.160.97.*]
    Zostaw trochę kasy na akcje z pp
  • Re: Dokupiłem. Jestem przeciwny dodrukowi akcji Autor: ~Jarosław [83.28.58.*]
    Nie ma takiej potrzeby. Do dodatkowej emisji akcji nie dojdzie. Mam zamiar złożyć doniesienie do prokuratury o podejrzeniu popełnienia przestępstwa na szkodę drobnych akcjonariuszy Spółki, zaalarmować KNF i Ministra Sprawiedliwości.
    Dość oszukańczych praktyk na giełdzie w Warszawie! Mam już około 4% akcji M-Trans i nie dopuszczę do tego przekrętu!
  • Re: Dokupiłem. Jestem przeciwny dodrukowi akcji Autor: ~Lalamido [93.125.87.*]
    No to sie juz niedlugo zglosza do ciebie z Minoxu)))))
  • Re: Dokupiłem. Jestem przeciwny dodrukowi akcji Autor: ~analityk [95.160.97.*]
    odpowiedzą ci to co już wiesz ,że giełda to jeden ze sposobów pozyskiwania kapitału dla spółek.
  • Re: Dokupiłem. Jestem przeciwny dodrukowi akcji Autor: ~WłodekzGdyni [89.79.228.*]
    Dnia 2017-05-15 o godz. 09:49 ~Jarosław napisał(a):
    > Nie ma takiej potrzeby. Do dodatkowej emisji akcji nie dojdzie. Mam zamiar złożyć doniesienie do prokuratury o podejrzeniu popełnienia przestępstwa na szkodę drobnych akcjonariuszy Spółki, zaalarmować KNF i Ministra Sprawiedliwości.
    > Dość oszukańczych praktyk na giełdzie w Warszawie! Mam już około 4% akcji M-Trans i nie dopuszczę do tego przekrętu!

...Jak sobie mały Kazio który kupił po 1,48 i miał nadzieję na dalsze wzrosty wyobraża działanie sprawiedliwości w Polsce...
[x]
MTRANS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.