Akcjonariusze przeciwni dodatkowej emisji akcji powinni zwiększyć swoje zaangażowanie w Mtrans. Po odrzuceniu uchwały o dodruku akcji, wartość już notowanych na giełdzie akcji znacząco wzrośnie (może nawet ponownie do 1,48 PLN) i tylko w ten sposób będziemy mogli odzyskać zainwestowane w spółkę pieniądze i jeszcze zarobić. Przecież zanim Minox nie zbił ich kursu, były one notowane po 1,48 zł!!!
Nie ma takiej potrzeby. Do dodatkowej emisji akcji nie dojdzie. Mam zamiar złożyć doniesienie do prokuratury o podejrzeniu popełnienia przestępstwa na szkodę drobnych akcjonariuszy Spółki, zaalarmować KNF i Ministra Sprawiedliwości. Dość oszukańczych praktyk na giełdzie w Warszawie! Mam już około 4% akcji M-Trans i nie dopuszczę do tego przekrętu!
Dnia 2017-05-15 o godz. 09:49 ~Jarosław napisał(a): > Nie ma takiej potrzeby. Do dodatkowej emisji akcji nie dojdzie. Mam zamiar złożyć doniesienie do prokuratury o podejrzeniu popełnienia przestępstwa na szkodę drobnych akcjonariuszy Spółki, zaalarmować KNF i Ministra Sprawiedliwości. > Dość oszukańczych praktyk na giełdzie w Warszawie! Mam już około 4% akcji M-Trans i nie dopuszczę do tego przekrętu!
...Jak sobie mały Kazio który kupił po 1,48 i miał nadzieję na dalsze wzrosty wyobraża działanie sprawiedliwości w Polsce...