Ostatnia sesja przed wynikami i wywalajajak mogą ktoś coś wie!!! Albo wyniki tragicczne albo emisja w drodze z zakupem radze poczekac do poniedziałku jak juz!!!
wiem dlatego zbieram 1,68 to super promocja!!! Ps ponad to to firma nie pod jeden czy dwa raporty poczytaj komunikaty co najmniej z jednego roku co robią i z kim współpracują to firma przyszłościowa dwu lub trzy cyfrowa ale to parę lat- tylko dla inwestorów nie dla spekuły
Myślę, że jutrzejsze wyniki dobre, słabsze nie powinny mieć większego wpływu na kurs.
Wydaje się, że aktualnie jesteśmy na poziomie (1 może 2) złocisze CDPR przed hossą gierkową.
Tutaj czekamy również na hossę.Tyle, że na sztucznej inteligencji.
Tym samym powrót do cen z debiutu na początek.
Warto potrzymać trochę dłużej.
Inteliwise to już nie startup.
Ale poważny biznes.
pozdr :)
Tak jak pisałem po co przepłacać! Firma się rozwija ale to jescze nie czas na mega zyski teraz zjedziemy do 1,40 tam sobie solidnie uśrednie moje 1.83 troche się pokisimy i powrót do 2 zł a dalszy ruch to dopiero po wynikach za 2Q Pozdrawiam! P.S też u ważam że no dobra inwestycja na dłuższy termin!
Dnia 2017-05-12 o godz. 11:37 ~GregN napisał(a): > Ostatnia sesja przed wynikami i wywalajajak mogą ktoś coś wie!!! Albo wyniki tragicczne albo emisja w drodze z zakupem radze poczekac do poniedziałku jak juz!!!