to proste, chce teraz przed pp kupić za bezcen akcje, sieje panikę (sprzedał ze średnia 0.25 a kupi ze średnią 0.20-0.17) ja tak myślę nie ma innej możliwości, minox wiedział, że wyniki będą ok
pewnie z 3/4 tego nie rozumie i jutro będzie wywalać myśląc ze spadnie do 10 gr
a tak swoją drogą to chyba minox z mtransem sami sobie w stope strzelili tak zanizając kurs bo mozna by było spokojnie taka emisja za wyzsze kwoty pzreprowadzac
dokładnie masz racje, to są nowicjusze (minox _mtrans)!!!!!
niestety widzę, że dużo drobnych akcjonariuszy też jest nowicjuszami , nie udzielam sie na forum ale ignorancja piszących tu ludzi zmusiła mnie do tego
Naiwność niektórych akcjonariuszy graniczy wręcz z głupotą. Będziemy zmuszeni zainwestować dodatkową gotówkę, a uzyskana od Nas kasa zostanie rozkradziona!!! Będą kolejne dodruki akcji, a ich wartość spadnie do kilku groszy i obudzimy się z ręką w nocniku!
Dnia 2017-05-15 o godz. 02:26 ~Jarosław napisał(a): > Naiwność niektórych akcjonariuszy graniczy wręcz z głupotą. Będziemy zmuszeni zainwestować dodatkową gotówkę, a uzyskana od Nas kasa zostanie rozkradziona!!! > Będą kolejne dodruki akcji, a ich wartość spadnie do kilku groszy i obudzimy się z ręką w nocniku! >
Słuchajcie proroka Jarosława, zna przyszłość ! Dziwne że jeszcze żadne rządowe służby się nim nie zainteresowały... No chyba że pisze na zasadzie: Jak sobie mały Kazio wyobraża.