emisję odroczyli, ceny emisyjnej nie zmieniają więc nadal chcą pozyskać do spółki po 35 gr za 1 akcję więc będą musieli bardzo mocno postarać się aby rynek kupował entuzjastycznie z rynku pierwotnego, a może zarządowi marzy się nawet dawno nie widziana na NewConnect redukcja złożonych zapisów na akcje
No to wiadomo że ulica musi stracić trzeba zabrać akcje do wora tak cały swiat gra. teraz to nas czeka chinole podali wiadomościach o spółkach czytać i klaskać
To podniecanie się Chin Ola mi to niezła przesada dopóki nie ma umowy i konkretnych informacji na papierze to jest wszystko tyle co stek bzdur szkoda że jeszcze nie podali informacji że coca-cola będzie sprzedawać swoje wyroby dodając do tego grę cukierowo. Wszystko już niebawem się okaże rynek zweryfikuje wycenę akcji dziś była duża szansa aby uciec z tego Papiera Ale dla innych oczywiście to jest pożywkę aby sobie kupić a potem ciepły Ubranka na Lato przechowywać do zimy
Ha ha . O tym samym pomyślałem jak zobaczyłem to info ha ha, że ludzie jeszcze się nabierają . Po nickach widać , że dużo świeżych. Nic tylko odczekać miesiąc i czekać na pierwsze posty o zgloszeniach do KNF.
No i teraz czekajcie grzecznie na info o emisji :))) jak Mgames chce uczestniczyć w produkcji to musi zrobić megaemisję a jak by chciał zrealizować plany: T-Mobile, Facebook itd. To nie wiem czy emisja na 100mln zł wystarczy, Hahahaha
Raport obnażył braki funduszy. Szykujcie kasę na MEGA emisję :) a potem picieszajcie się produkcją phantomsix, kiedy nawet nie znacie budżetu przeznaczonego na produkcję.