• Pieknie nowa znaczaca umowa !! Autor: ~polak [83.22.85.*]
                       [2017-05-10 13:29:28] Warszawa (PAP/ESPI) - Raport bieżący 7/2017

Postawa prawna: Art. 17 ust. 1 MAR - informacje poufne.
    Zarząd Macro Games S.A. z siedzibą we Wrocławiu ("Emitent") informuje o podpisaniu w dniu wczorajszym w godzinach wieczornych umowy o zachowaniu poufności tj. NDA z Tinno Mobile Corporation z siedzibą w Chinach, a w konsekwencji o rozpoczęciu negocjacji w zakresie podjęcia współpracy zmierzającej do dystrybucji przez Tinno Mobile gier mobilnych Emitenta. Obie strony negocjacji zobowiązały się do zachowania poufności w zakresie prowadzonych negocjacji.

O efektach zakończonych negocjacji Emitent niezwłocznie poinformuje raportem bieżącym.

Tinno Mobile sprzedaje rocznie około 50 mln smartfonów. Przedmiotem negocjacji jest preinstalowanie gier mobilnych produkowanych przez Macro Games na urządzeniach sprzedawanych przez Tinno Mobile. Emitent zakłada wydanie na urządzenia oferowane przez Tinno Mobile od 3 do 5 tytułów rocznie, gry będą oferowane w modelu free to play z opcjami zakupu w aplikacji ("in-app purchases").

Gry mobilne Emitenta poza preinstalowaniem na nowe smartfony Tinno Mobile będą również dostępne w sklepie z aplikacjami - Apps Marketplace Tinno Mobile. Jednocześnie współpraca między stronami umożliwi uzyskanie przez Emitenta dostępu do bazy danych użytkowników Tinno Mobile. Pierwszymi grami oferowanymi za pośrednictwem Tinno Mobile mają być "Cukierkowo" oraz wersja mobilna Phantom Six.

Zarząd Emitenta wskazuje, iż w jego ocenie rozpoczęcie współpracy z Chińskim producentem telefonów komórkowych znacząco może wpłynąć na generowane przez daną grę przychody Emitenta.

Więcej na: link 
    kom espi zdz     
  • Re: Pieknie nowa znaczaca umowa !! Autor: ~krull [185.56.211.*]
    Ale śmieszne, podpisali umowę o poufności i nic więcej. Ładny pretekst do podbitki.
  • Re: Pieknie nowa znaczaca umowa !! Autor: ~polak [83.22.85.*]
    jak jest poufna to ci wiecej nie napisza dogadaja szczegoly to poczytasz a teraz marsz na lekcje
    Na dzisiaj lekcje się skończyły. Ale to poufna wiadomość i nie napiszę o której.
    Btw, ci co sprzedają wiedzą więcej nt tej "Umowy".
    W każdym razie powodzenia.
  • Re: Pieknie nowa znaczaca umowa !! Autor: ~Amino [78.10.209.*]
    No i pięknie kolejna umowa, niech jedna wypali a złotówa murowana! Nie przejmuje się gadaniem ludzi, którzy uważają że to spekuła. Firma ruszyła i nie ma co zaprzeczać, nie sądzę aby tak nieudolnie podbijali kursTeraz tylko czekać nie sprzedawać, kupować!
  • Re: Pieknie nowa znaczaca umowa !! Autor: ~erk [83.12.104.*]
    "...o rozpoczęciu negocjacji w zakresie podjęcia współpracy zmierzającej do dystrybucji przez Tinno Mobile gier mobilnych Emitenta". Czego? Gier?!!! :D
  • Re: Pieknie nowa znaczaca umowa !! Autor: ~Amino [78.10.209.*]
     "Jednocześnie współpraca między stronami umożliwi uzyskanie przez Emitenta dostępu do bazy danych użytkowników Tinno Mobile. Pierwszymi grami oferowanymi za pośrednictwem Tinno Mobile mają być "Cukierkowo" oraz wersja mobilna Phantom Six"

Czyli jednak jest duża szansa, że gry powstaną!
  • Re: Pieknie nowa znaczaca umowa !! Autor: ~szejk [185.75.37.*]
    Bioton Krauzego tez sprzedawał antybiotyki w Chinach. Powtórka z rozrywki.
  • Re: Pieknie nowa znaczaca umowa !! Autor: ~erk [83.12.104.*]
    Dnia 2017-05-10 o godz. 13:56 ~szejk napisał(a):
    > Bioton Krauzego tez sprzedawał antybiotyki w Chinach. Powtórka z rozrywki.

To tak, jakby piasek na pustyni sprzedawać. :D
  • Re: Pieknie nowa znaczaca umowa !! Autor: ~Badek [90.156.100.*]
    Dnia 2017-05-10 o godz. 13:54 ~erk napisał(a):
    > "...o rozpoczęciu negocjacji w zakresie podjęcia współpracy zmierzającej do dystrybucji przez Tinno Mobile gier mobilnych Emitenta". Czego? Gier?!!! :D

Cukierowo w Chinach!
    Buhahahha - bedzie z 10tys downloadow ;) Moze zwroci sie chociaz student ktory to napisal ;)
    I do tego 3-5 gier rocznie. Hehe. Dodajac do tego t-mobile i facebook to bedzie ponad 10 gier rocznie. Brawo! Student bedzie mial sporo roboty :)
    No i phanotosix - jezd na 10 PLN

Powodzenia!

P.S. Jak wyjdzie chociaz jedna gierka to sie zastanowie nad ponownym kupnem tego smiecia.
  • Re: Pieknie nowa znaczaca umowa !! Autor: ~qqq [217.96.197.*]
    Paradoks: podpisali umowę o zachowaniu poufności, a przed opublikowaniem informacji duży wzrost na dużym wolumenie...
  • Re: Pieknie nowa znaczaca umowa !! Autor: leechu84 [95.108.89.*]
    przecież tam nie ma słowa o podpisaniu jakiejkolwiek umowy a wszyscy się napalili jak nie wiem co... śmieszna ta nasza polska giełda ;-)
    I śmieszne jest to, że spółka taki pusty komunikat wystawiła. Po co? Poszło kilkaset k akcji +25%.
  • Re: Pieknie nowa znaczaca umowa !! Autor: ~Dyrektor [188.146.76.*]
    Tu zawsze chodzi o to samo :)
  • Re: Pieknie nowa znaczaca umowa !! Autor: ~Dyrektor [188.146.76.*]
    Dnia 2017-05-10 o godz. 14:15 leechu84 napisał(a):
    > przecież tam nie ma słowa o podpisaniu jakiejkolwiek umowy a wszyscy się napalili jak nie wiem co... śmieszna ta nasza polska giełda ;-)

Ehhh śmieszna nie śmieszna :) ja MGS bardzo lubię właśnie za te numery po jakimkolwiek info. niestety dziś 5 min zaspałem i dupa z zysku.

A ostatnio po cukierkowie załapałem się od samego początku jazdy :)

Nic to, pozdrawiam wytrwałych i życzę powodzenia.
  • Re: Pieknie nowa znaczaca umowa !! Autor: leechu84 [95.108.89.*]
    masz rację podbitki spekulacyjne są fajne.

jak lubicie to obczajcie jeszcze dziś co się dzieje na Elkop (EKP) :-)

jeszcze możecie się załapać ;-)
  • Re: Pieknie nowa znaczaca umowa !! Autor: ~MałyInw [212.160.88.*]
    Jaka jest nazwa gry?
    Wczoraj szukałem "Cukierkowa" i nie znalazłem. Znalazłem "Cukierowo", a tu oficjalny komunikat i chyba z błędem?!

• Re: Pieknie nowa znaczaca umowa !! Autor: ~grucha [94.254.240.*]
    Dnia 2017-05-10 o godz. 14:31 ~MałyInw napisał(a):
    > Jaka jest nazwa gry?
    > Wczoraj szukałem "Cukierkowa" i nie znalazłem. Znalazłem "Cukierowo", a tu oficjalny komunikat i chyba z błędem?!
    >

bez "chyba" :))
    ja już podziękował super sprawa spółka rośnie lub spada pod byle co :))

• Re: Pieknie nowa znaczaca umowa !! Autor: ~polak [83.22.85.*]
    0,40 GR MUSZA PRZEBIC JUTRO I JAZADA NA 1 ZŁ
  • Re: Pieknie nowa znaczaca umowa !! Autor: ~kull [185.56.211.*]
    Ktoś kupuje, ktoś sprzedaje. Drugie widły. Ciekawe.
  • Re: Pieknie nowa znaczaca umowa !! Autor: ~10groszy [188.146.6.*]
    Buahahaha każdy wie że w Chinach jest duże piractwo i Chińczycy nie kupują gie a szczególnie na mobile :))) Na Chińczykach przejechał się Bloober, CDP i Forreveren ale co tam Mgames sprzeda Cukierowo w milionach Hahahaha :)))))
  • Re: Pieknie nowa znaczaca umowa !! Autor: ~henry [46.175.40.*]
    dlatego sprzedadzą, że gry mają być preinstalowane na sprzedawanych tam smartfonach a nie w jakimś sklepie z aplikacjami.
  • Re: Pieknie nowa znaczaca umowa !! Autor: ~tolek [83.8.128.*]
    ale co niektórych boli jakby mieli ze spadkow duze zyski??!!
    masakra
    spolka poszla w gore na wysokich obrotach co sie dzieje to nie pomyli tych najmadrzejszych inaczej!!!

• Re: Pieknie nowa znaczaca umowa !! Autor: ~polak [89.78.138.*]
    dobrze jest jutro przekroczy 40 gr i leci na 60 gr trzymac nie pekac i troli nie słuchac pozdr
  • Re: Pieknie nowa znaczaca umowa !! Autor: ~10groszy [188.146.6.*]
    Dobra kupujta ile wlezie, nawet i po 2 zł a kasę na nową emisję macie? Bo tu najpierw podaje się komunikaty pod wzrost kursu a po chwili o nowej emisji. Więc pytam: macie kasę na nową makulaturę? No to jak macie to czekajcie na komunikat :)))) im szybciej podbijecie do 50gr lub wyżej to szybciej pojawi się nowy komunikat po waszą kasę Hahahaha.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.8.128.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Pieknie nowa znaczaca umowa !! Autor: ~vv [94.254.147.*]
    Szczególnie zarobią ci, którzy brali po 1,50 zł. :)))
[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.