Myślę wejdę, sprawdzę czy wróciła MOC i czy jest 50 gr... Masakra... Lekkie podbicie i kolejne osoby uśredniły straty. Następny taki myk może się zdarzyć w grudniu z poziomu 10 na 20. Radzę szybko uciekać.
Na Stoppoint S.A. jest możliwość odrobienia strat. Inwestorzy jeszcze czekają na ogłoszenie info o fuzji i dofinansowaniach na inwestycje które wspiera obecny rząd i jazda na północ. Przypadek tej spółki jest o tyle interesujący ponieważ sektor który reprezentuje ta spółka był przez ostatnie parę lat opanowany przez kapitał innych państw. Można się spodziewać szybkich i dużych wzrostów ponieważ system który chce wdrożyć wspomniana spółka może zmonopolizować rynek w dziedzinie usług przesyłkowych. Polecam zerwać z tą toksyczną spółką która napsuła tyle krwi i przejść na coś naprawdę dobrego i z perspektywą szybkiego rozwoju.
Nie wiem czy to głupota, skrajnie zwichrowany hazard czy może zwykła propaganda ale kto to w ogóle kupuje? To się w głowie nie mieści.. Ile jeszcze jesteście w stanie znieść? 25 gr 20 gr a może zrozumiecie i zaczniecie wychodzić przy poziomie 15 gr? Zapraszam na Stoppoint tam teraz będzie można poczuć wiatr w żaglach i długo nieobecną na Mgames adrenaliną :D
Dnia 2017-05-09 o godz. 16:30 ~lakiluuk napisał(a): > Nie wiem czy to głupota, skrajnie zwichrowany hazard czy może zwykła propaganda ale kto to w ogóle kupuje? > To się w głowie nie mieści.. > Ile jeszcze jesteście w stanie znieść? 25 gr 20 gr a może zrozumiecie i zaczniecie wychodzić przy poziomie 15 gr? > Zapraszam na Stoppoint tam teraz będzie można poczuć wiatr w żaglach i długo nieobecną na Mgames adrenaliną :D
Zapytać możesz, kto pyta nie błądzi. Jak zwykle nie masz racji, ale to standard. Nadal udajesz cwaniaka po tym wszystkim jak oszukałeś inwestorów na Mgames i na Pylonie? Gościu daj se siana bo jesteś żałosny. Nadajesz się do PO albo do KODU... ...sam uwierzyłeś w te bajki a to znaczy że z Tobą już źle.