tak się nie bawię... widząc akcje i tempo rozwoju.. dziś po takim info powinno być widły 1 a potem drugie a tu...kicha..ktoś wywalał akcje moim kosztem.... na szczęście wyszedłem z papierka... liczyłem na wybicie na ponad 6 zł i potem mała konsolidacja i na 7 ale jak widzę bez szans...a pakiety po 0,5 mln akcji latały ostatnio i jakoś dziwnym trafem nikt nie przekroczył progu... szkoda gadać... bawcie się dobrze.... wpadnę tu niebawem na kółeczko... bo tylko tak da się tu grać
Oczywiście widać że mamy na walorze wodzireja ale zarobić się da. Jeśli kurs nie wzrośnie odpowiednio wysoko to po prostu zgarnij dywidendę i tyle. Obcięcie dodatkowo schłodzi wskaźniki. nastepne kwartały będą równie dobre co pierwszy. Jesli nic nie pieprznie na giełdach światowych to nie widzę jakiś duzych zagrożeń aby wziąć po prostu dywidendę . Oczywiście można sie i bawić w łapigrosza. Kto co lubi. Ale na tym walorze nie jest to konieczne
Latwo ci mowic...tyle kółek moglem zrobić za miesiąc ze hoho...a czekalem na 6 zl....szkoda czasu i kasy...wladowalem sie w synthosa a ursus odjechal mocno na polnoc.... i po co mi to bylo...tu ktos ewidentnie trzyma kurs za pysk i nie wazne jak dobre wyniki i infa...kirs i tak stoi w miejscu...tak więc dzięki ale to nie dla mnie. Polimeks to samo. Dno i tona mułu
Ja mam okolo 8 ip z ktorych pisze naprzemiennie. Nie obrazam sie...tych cudow na gpw mam juz dosc... swoje tu zarobilem. Straty co mialem odrobilem z nawiązką... powoli uciekam z gpw... moze jak bedzie super info to kupię sobie pare akcyjek for fun...a tak....szkoda życia... synthos mize i urosnie na 10 zl ale watpie by w tym roku....
Rara ma racje tu najlepszym systemem byłoby kręcenie kółek 5,7sprzedac 5.30 kupić a człowiek stał się niewolnikiem swoich wizji i trzyma ten papier do 6 heh.... każdą nową pozycję rozgrywa się inaczej . Mówiąc że masz dosyć GPW myślisz o wejściu na rynki zagraniczne czy raczej chcesz zakończyć swoją przygodę z tego typu inwestowaniem?
Pozdrawiam