Czytali, czytali. Niech sie ciesza ci co sprzedali :) polecam tez artykul na temat poczty polskiej, dazumi to glowna pisowska spolka ktora dostala 10mln dotacji na e-commercing. Beda wzrosty na polecanej spolce przez kolege :) jak tam sprawy podatkowe pana jacka i roberta za tematerialy budowlane? Niezly kipisz z tego wyszedl...
To wyłudzenie podatku vat na te materiały budowlane jest prawdą? Gdzieś o tym czytałem, ale myślałem że to kolejna bajka "wierzycieli" ;p. To by się teraz wszystko zgadzało, czemu te kombinacje :D hehe... to banda Januszy...
Będzie opadać, obudź się w końcu. Już wszyscy wiedzą co jest grane a Ty jak zwykle śpisz... Każdy marzy o tym żeby teraz sprzedać ale problem w tym że nie ma komu... Wzrosty miały być, dywidendy miały być, szampan miał być a jak się okazuje same przekręty wychodzą. Ja już dużą część sprzedałem ze stratą ale jestem spokojny, wszystkie straty odrobię na spółce STOPPOINT S.A Jeszcze czekamy na ogłoszenie info o fuzji i dofinansowaniach na inwestycje które wspiera obecny rząd i jazda na północ. Przypadek tej spółki jest o tyle interesujący ponieważ sektor który reprezentuje ta spółka był przez ostatnie parę lat opanowany przez kapitał innych państw. Można się spodziewać szybkich i dużych wzrostów ponieważ system który chce wdrożyć wspomniana spółka może zmonopolizować rynek w dziedzinie usług przesyłkowych.
skoro walor jest w dobrym sektorze to dlaczego opada - wali w dół bez opamietania - to chore! jaguar jest kierowany przez znawców biznesu, ale kurs nie koreluje, więc o co chodzi ? żeby śnieg spadł to poszłabym do łopaty, dorobić, a tu nic, tylko rachunki za ogrzewanie wzrastają - wstydźcie się!
Dnia 2017-05-10 o godz. 16:40 ~JaguarKiller napisał(a): > Rozumiem, że stwierdzenie jakoby "jaguar był kierowany przez znawców biznesu" to czysty sarkazm. >
Kumaci wiedza co sie dzieje:) wanda w zeszlym roku zaoszczedzila na weglu to teraz moze poszalec:D
Gdzie te 6 baniek? Ani na kosmetyczke nie wydaja ani na lepsze ciuchy, dalej lipa wiec gdzie ta kasa poszla? Zebow tez sobie nie porobili...
Dnia 2017-05-08 o godz. 14:56 ~konik_polny napisał(a): > Poczytaj Wyborczą i idź powalczyć o wolność KODziarzu
Tak? W Sieci takie obiektywne?
Nie wnikając w politykę ale tylko w sprawach gospodarczych:
Czemu nie napiszą że afera SKOKów finansujących PiS kosztowała podatników wielokrotnie więcej niż afera AmberGold? Czemu nie napiszą że niszczenie Bogdanki ( rozpoczęte już za rządów PO) żeby zwiększyć śląski elektorat trwa nadal w najlepsze za obecnych rządów?
Słabe argumenty... Mogę Cię tutaj zasypać aferami które PO bez obaw organizowało za swoich rządów.. Więc nie zaczynajmy liczyć kto ile ukradł bo PO nikt nie przebije w ciągu najbliższych kilkudziesięciu lat! Ten portal jest uczęszczany przez lewactwo więc nie widzę sensu kontynuowania tej dyskusji. Wasze argumenty są na Waszym poziomie.
Dnia 2017-05-09 o godz. 15:07 ~konik_polny napisał(a): > Będzie opadać, obudź się w końcu. Już wszyscy wiedzą co jest grane a Ty jak zwykle śpisz... > Każdy marzy o tym żeby teraz sprzedać ale problem w tym że nie ma komu... > Wzrosty miały być, dywidendy miały być, szampan miał być a jak się okazuje same przekręty wychodzą. > Ja już dużą część sprzedałem ze stratą ale jestem spokojny, wszystkie straty odrobię na spółce STOPPOINT S.A > Jeszcze czekamy na ogłoszenie info o fuzji i dofinansowaniach na inwestycje które wspiera obecny rząd i jazda na północ. > Przypadek tej spółki jest o tyle interesujący ponieważ sektor który reprezentuje ta spółka był przez ostatnie parę lat opanowany przez kapitał innych państw. > Można się spodziewać szybkich i dużych wzrostów ponieważ system który chce wdrożyć wspomniana spółka może zmonopolizować rynek w dziedzinie usług przesyłkowych.
W maju stoppoint chodził po 13 gr. Kto posłuchał ten zarobił, przypominam że nadal opłaca się sprzedać akcje GJA i zakupić STO.