• jak to tlumaczyc Autor: ~fragi [94.254.227.*]
    spolka generuje jakis tam zysk, tnie koszty, zwieksza przychody, poisada rozwijajacego sie klona - branża ktora nie miala wielkich kryzysow.
    osuwa sie, nie ma kupujacych. musi wzrosnac chyba ze o czyms nie wiemy
  • Re: jak to tlumaczyc Autor: ~tak [82.132.234.*]
    O jakich ty przychodach bredzisz bo grupa od kilku lar bie może przebić 50 mln a zyski na poziomie katastrofalnym 1mln-1,5mln
  • Re: jak to tlumaczyc Autor: ~fragi [94.254.227.*]
    masz lub miales papier? ja bym nie dramatyzowal. mowilem o przychodach które sa stabilne. zysk raz mniejszy raz wiekszy ale zysk. nie takie gnioty rosły. mysle ze to ruszy chyba ze cos kręcą. w aktywach maja klona ale szacuja go po cenie zakupu wiec duzo nizszej niz obecna wycena rynkowa. czy to standard?
  • Re: jak to tlumaczyc Autor: ~wtopiony [94.254.147.*]
    Stagnacja w przychodach
    Stagnacja w zysku
    Ostatnio jakies odpisy
    Brak dywidendy - trzymamy latami te papiery i nic z tego nie mamy
    Brak skupu - obiecali, nie realizują
    Brak przejscia na gpw - obiecali nie realizuja
    emisje obligów z fajnym procentem dla znajomych króliczka - mam trochę kln1118 ale chętnie bym wszedł w inne obligi z fajnym procentem ale one są dla wybranych

itd itp
  • Re: jak to tlumaczyc Autor: ~inv [83.238.72.*]
    chcesz obl Mery wejdź tu

https://www.merafinansefiz.pl/
  • Re: jak to tlumaczyc Autor: ~Zenon [185.102.190.*]
    To fakt że tak robić nie powinni bo to jest dystrybucja zysku tylko dla wybranych
  • Re: jak to tlumaczyc Autor: ~merowiec [82.145.221.*]
    Dodam jeszcze porazke w produkcji mebli. Wydawac by sie moglo ze moglaby to byc spora czesc sprzedazy - patrzac na branze(np FORTE). A tu lipa...
  • Re: jak to tlumaczyc Autor: ~tak [82.132.234.*]
    A w czym mera nie dała plamy: hipermarkety, korty, stacje, mega przejęcia, mega kontrakty na meble, wejscie na główny, skup, a teraz bajdurzą o cięciu kosztów i mega ekologicznym projekcie modernizacji kotłowni
  • Re: jak to tlumaczyc Autor: ~Zenon [37.47.19.*]
    Bzdury i jazda na 1 PLN i proces takiego zarzadu
  • Re: jak to tlumaczyc Autor: ~fragi [94.254.227.*]
    krew sie leje. znacie porzekadło? ja otwieram. mam dziwne przeczucie ze zarzad chce obrzydzic papier celowo. a Wy jak se chcecie. zaznaczam ze wiele wtopilem w zyciu hehehehe nie kupujcie!!

• Re: jak to tlumaczyc Autor: ~arek [81.134.82.*]
    1.4 zet przebite Gratulacje dla zarzadu
[x]
MERA -6,42% 1,02 2026-03-25 09:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.