spolka generuje jakis tam zysk, tnie koszty, zwieksza przychody, poisada rozwijajacego sie klona - branża ktora nie miala wielkich kryzysow. osuwa sie, nie ma kupujacych. musi wzrosnac chyba ze o czyms nie wiemy
masz lub miales papier? ja bym nie dramatyzowal. mowilem o przychodach które sa stabilne. zysk raz mniejszy raz wiekszy ale zysk. nie takie gnioty rosły. mysle ze to ruszy chyba ze cos kręcą. w aktywach maja klona ale szacuja go po cenie zakupu wiec duzo nizszej niz obecna wycena rynkowa. czy to standard?
Stagnacja w przychodach Stagnacja w zysku Ostatnio jakies odpisy Brak dywidendy - trzymamy latami te papiery i nic z tego nie mamy Brak skupu - obiecali, nie realizują Brak przejscia na gpw - obiecali nie realizuja emisje obligów z fajnym procentem dla znajomych króliczka - mam trochę kln1118 ale chętnie bym wszedł w inne obligi z fajnym procentem ale one są dla wybranych
A w czym mera nie dała plamy: hipermarkety, korty, stacje, mega przejęcia, mega kontrakty na meble, wejscie na główny, skup, a teraz bajdurzą o cięciu kosztów i mega ekologicznym projekcie modernizacji kotłowni
krew sie leje. znacie porzekadło? ja otwieram. mam dziwne przeczucie ze zarzad chce obrzydzic papier celowo. a Wy jak se chcecie. zaznaczam ze wiele wtopilem w zyciu hehehehe nie kupujcie!!