Dnia 2017-05-04 o godz. 17:07 ~vv napisał(a): > A jeszcze wczoraj nieudolną, łamaną polszczyzną, piał z zachwytu nad tym, jaki to on mądry. :))) oj kolego cos ty taki zazdrosny w bo piana leci z ust zachwytu ze kurs skorekcil na 20 a ja nie dostalem i jeszcze mam po 17 a ty piejesz jakby niewiadomo co sie stalo,o mnie sie nie martw ja sobie daje rade na gieldzie bez tewojego skamlania na forum.ps miales do mnie juz nie pisac co chciales swoje ego na forum pokazac jak to kurs spadl pamietaj graj zgodnie z trendem
Dnia 2017-05-04 o godz. 16:02 ~vv napisał(a): > pisać? Pytam, ponieważ to możesz jeszcze opanować, w przeciwieństwie do gry na giełdzie, która wybitnie ci nie idzie. :)))
widzisz jak to ladnie sie wysmiewac sie z gry na gieldzie wczoraj az piana leciala z ust jak kurs 20-21 zostal zbity i wsk wychlodzone a dzis ile tam na liczniku masz,mam nadzieje ze choc uczysz sie gry na gieldzie W i cos zakupiles 21-22 rano:)))bo do krytyki jestes pierwszy jak kurs leci
Dnia 2017-05-05 o godz. 16:53 ~vv napisał(a): > miałeś ze mną nie "rozmawiać". Nauczyłeś się już pisać? > Po za tym, ty już nie masz akcji, zapomniałeś? :))
pisze kolego dlatego ze wczoraj sie wysmiewales ze mnie a dzis odwracasz kota ogonem ja mam caly czas k upione 17 i dzis 22 rowniez,natomiast ty piales wczoraj ze nie potrafie grac jak kurs zostal zbity 20-21 piales z zachwytu
Dnia 2017-05-05 o godz. 17:01 ~vv napisał(a): > oczywiście, że nie umiesz. Po za tym, jesteś zwykłym pozerem i golasem. > Poczytaj sobie swoje wtorkowe posty. > No, ale ktoś musi robić folklor na forum. Padło na ciebie. :)))
hehe ale sie usmialem normalnie az padlem ze smiechu z tewojego posta,ty nawet nie umiesz napisac nic o zadnej spolce,a moja analizy co pisze ida zgodnie z trendem no nic trolu zycze milego weekendu poucz sie analiz AT AF wskaznikow to moge z toba porozmawiac a tak to tylko piana leci ci z zazdrosci baj