Takie dobre info że kurs poszedł w dół o prawie 2%. Tutaj nawet najlepsze info nie jest w stanie podnieść kursu. Na każdej innej spółce te infa spowodowały by wzrost kursu tylko nie na Echo.
Widać jak wszyscy wyczekują co się wydarzy. Chciałbym znać jakiegoś insidera byłoby łatwiej ;-) Dawno nie widziałem na żadnej spółce takiego trendu bocznego.
Dnia 2017-05-10 o godz. 15:25 ~xxx napisał(a): > http://www.echo.com.pl/press-room/informacje-dla-mediow/browary-warszawskie-historyczny-fragment-woli-otworzy-sie-na-miasto-4645/
dobrze też idzie sprzedaż - np według według strony echo.com.pl 1 etap sprzedany w 100%, a jego zakończenie budowy w 2018, etap 2 w 51% a jego zakończenie w 2019
Widać od razu że wszedłeś w złym momencie ja jestem z Echem od ponad roku i już sporo dało mi zarobić. Solidna spółka tylko potrzeba cierpliwości moim zdaniem już niedługo ciekawe co napiszesz w pierszwym tygodniu czerwca.
Uwierz że chciałbym napisać na początku czerwca że się pomyliłem i że kurs wystrzelił do góry, ale obawiam się że to tak szybko jednak nie nastąpi. Cały szeroki rynek bije rekordy a u nas odwrotnie marazm i spadki.