• Brak sypania Autor: ~Scottie [195.170.19.*]
    Obstawialem podobny scenariusz. Jeden lub dwa dni lekkiej obsuwy ( wiadomo, ze znajda sie nerwowi inwestorzy, ktorzy w panice puszczaja akcje ponizej ceny), a potem zapewne znowu zawedrujemy w okolice 14-15 zl i tak az do raportu. Spolka ma tak solidne podstawy, ze nie mysle o sprzedawaniu jej nawet po 20 zl. Przeciez oni sprzedaja produkt w modelu licencyjnym. Tutaj kazdy nastepny kwartal bedzie sprzedazowo mocniejszy od poprzedniego. Proponuje zagladnac na drugoterminowy wykres livechat (caly czas stabilnie w gore). Ta spolka ma podobny produkt i specyfike. Z porownania obu spolek wynika, ze na ten moment Unified powinien miec kapitalizacje pomiedzy 200-300 mln.
  • Re: Brak sypania Autor: ~UniFan [83.0.137.*]
    Drogi Panie zagalopowałeś się w tych wyliczeniach, patrz przychód zysk potem pomnóż liczbę akcji przez cenę, to co mówisz jest na chwilę obecną nierealne, w przyszłości np. za rok cena 20 zł jest realna (po przejściu na gpw) spółkę sprzedałem ale będę jej się przyglądał
  • Re: Brak sypania Autor: ~Scottie [195.170.19.*]
    Dlatego ja mam akcje i szybko ich nie oddam, a Ty sprzedales. Czas pokaze kto mial racje.
[x]
UNIFIED 11,45% 0,18 2025-12-22 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.