Bako, gpre i echo to znów tak jak wiódł ślepy kulawego ale xxx chyba to mądrze,jak zwykle ujął,więc nie chcę pocieszać ani siebie ani Ciebie ale myślę,że warto jeszcze poczekać godnie..
Hossa w pełni. Pękła bariera 2.400 pkt. na WIG20, na Wig40 też zbliżamy się do rekordowych szczytów prawie 5 tys pkt. Tylko Echo jak zawsze idzie pod prąd i wbrew trendowi.
Mówisz tak jakbyś wszedł w ECHO tydzień lub dwa tygodnie temu, bo zawsze to pokazywała siłę. ECHO już dało ładnie zarobić więc korekta nie jest niczym dziwnym raczej powiedziałbym oczekiwanym. Teraz pytanie czy już dokupować czy jeszcze chwile poczekać - ja już trochę dokupiłem :-)
Myślę,że < 5,3 nie jest w stanie spaść /~ostatnie odcięcia d. i wszelkie prognozy na +/ więc prawdopodobnie taniej nie kupisz tym bardziej,że niewyraźna linia równowagi zdaje się być jak dotąd na 5,4
Chyba,że nie masz już akcji i pod pozorem frustracji chcesz zrolować za niższy kurs?No bo taki tytuł wątku może hamować popyt więc mając papier działałbyś przeciw sobie...