Ta firma nie posiada fachowców. To kompletni dyletanci. W 2016 miałem styczność z zarządem. Ta firma to chaos w najczystszej postaci. W tej firmie, jeżeli nie będzie zmiany zarządu nic rozsądnego nie powstanie. Przestrzegam. Poszukajcie w historii. Popatrzcie na emisje i zadłużenie. Ta firma przejada kasę.
Dnia 2017-05-03 o godz. 20:43 ~Rafał napisał(a): > Co takiego robiłeś mając styczność z zarządem.... teraz na forum ględzisz??
a co byś Rafale powiedział mądrzejszego ? nawet nie trzeba mieć kontaktu z zarządem żeby stwierdzić ze coś nie funkcjonuje w tej spółce ... 1pln. powrót /
Dnia 2017-05-04 o godz. 20:41 ~Rafał napisał(a): > To nie rozumiem po co siedzicie na tym walorze.
juz ci odpowiadam na tą wielką zagadkę której nie rozumiesz więc, 4lata temu uwierzyliśmy w piękne zapewnienia i obietnice Pana Patrioty co do rewitalizacji pruchnika
Wiec zakupiliśmy akcje tej spółki w przedziale ~3,50zł. bo wspaniale to wszystko wyglądało . Stąd tu jesteśmy i przestrzegamy wszystkich żeby się nie władowali w to bagno . rozczarowani i okłamani piszemy na tym forum aby wyładować nerwy po tym jak utopiliśmy kapitał na który pracowaliśmy prawie całe życie .
Rozumiem.Szkoda życia, nerwów na rozczulanie.Zarabiac trzeba dalej i omijać wszystko co związane ze stratą,a za przestrzeganie innych nikt Ci nie zapłaci.
Ja PRC nie mam gdyż sprzedałem ze stratą z uwagi na brak cierpliwości w początkach zabawy na giełdzie i zaglądam tutaj z czystej ciekawości.Rzeczywiscie mało jest tu momentów na zarobek.Ale jest dużo innych spółek na szczęście gdzie można się odbić.
Pozdrawiam i życzę szczęścia.
No tak trzeba zrobic tak jak piszesz ale jeszcze ból nie minął bo kasa była duża ... wiec trochę pogledze i moze komuś pomogę zachować swój dorobek ...
Pozdr. Powodzenia