ale o co ci chodzi? Przecież napisałeś: "bras kto ma po 8 kupione w piatek 11 powinno byc zasieg taki". Gdybym był tak bardzo pewien jak ty, to pewno wziąłbym nawet kredyt pod zakup.
Dnia 2017-05-02 o godz. 14:46 ~vv napisał(a): > ale o co ci chodzi? Przecież napisałeś: "bras kto ma po 8 kupione w piatek 11 powinno byc zasieg taki". > Gdybym był tak bardzo pewien jak ty, to pewno wziąłbym nawet kredyt pod zakup.
ja nie potrzebuje wiekszej ilosci brac bras wzielem tyle ile chcialem po 8gr i czekam cierpliwie nie jedna spolka czlowiek zyje i gra .ps a ty bierz kredyt jak chcesz mnie t do szczescuia nie potrzebne wiec interesuj sie swoim porfelem nie moim bo doradcow nie potrzebuje:))))
Dnia 2017-05-02 o godz. 15:05 ~vv napisał(a): > "wziełeś"? > Jak coś na tym zarobisz, to w słownik zainwestuj. Przyda ci się, pod warunkiem, że nie będzie leżał na półce. :)))
kolego w slownik mnie do gry jest niepotrzebny:)))a doradcow takich jak ty to pelno lata po forum:)))
Dnia 2017-05-02 o godz. 15:20 ~vv napisał(a): > w takim razie ogranicz się do gry. Z pisaniem na forum daj sobie spokój.
a co to twoj prywatny folwark forum bankiera,kazdy moze pisac a ty mnie nie bedzie mowil czy ja mam pisac czy nie jak zalozysz sobie prywatny bloog lub forum.ps ty tez powinienes zmienic swoj profil z doradca forumowy na doradca finansowy skoro posiadasz takie wiadomosci finansowe i ortograficzne
Dnia 2017-05-02 o godz. 15:36 ~Trader napisał(a): > Te w czy jak Ci tam.O co Ci chodzi?Jak często korzystam z jego wpisów i jakoś zarabiam.Podaj Ty swoje perły a wtedy pogadamy.
Trader on ci nie poda bo on tu pisze aby klepac na forum i jak to sie mowi doradzic zebys wzial kredyt niech poda spolke taki madrala forumowy sprawdzimy jego wiedze:)))pozdr
Dnia 2017-05-02 o godz. 15:36 ~Trader napisał(a): > Te w czy jak Ci tam.O co Ci chodzi?Jak często korzystam z jego wpisów i jakoś zarabiam.Podaj Ty swoje perły a wtedy pogadamy.
Skoro jesteś jego kolegą, to może ty mu kup słownik? :)))
Dnia 2017-05-02 o godz. 15:54 ~vv napisał(a): > Dnia 2017-05-02 o godz. 15:36 ~Trader napisał(a): > > Te w czy jak Ci tam.O co Ci chodzi?Jak często korzystam z jego wpisów i jakoś zarabiam.Podaj Ty swoje perły a wtedy pogadamy. > > Skoro jesteś jego kolegą, to może ty mu kup słownik? :))) >
juz pisalem mnie slownik nie potrzebny do inwestowania,sluchamy twojej perelki na dzis jaka to bo nasza to fon po 40gr dzis zakupiona a twoja;)))
Dnia 2017-05-02 o godz. 16:01 ~melon napisał(a): > brawo, po 40 popoludniu w czwartek napisz po wzroscie 15% co kupiles z rana, na razie masz fona po 40 i mtransa po 17 czyli w samych dolkach, miszcz:)
w czwartek sprzedam po 60gr zapisz masz jeszcze 20% przeczytac rano wypowiedz moja gdzie pisalem ze kupilem fo na innym watku jeszcze chodzil 44-5 teraz masz juz 50 a w czw 60gr bedzie zapisz i sprawdz
Dnia 2017-05-02 o godz. 16:01 ~melon napisał(a): > brawo, po 40 popoludniu w czwartek napisz po wzroscie 15% co kupiles z rana, na razie masz fona po 40 i mtransa po 17 czyli w samych dolkach, miszcz:)
Mógłby zostać "makrelą" giełdową. ;)) A on jest zwykłym analfabetą i tsipą giełdową. :)))
jutro syneczku w ochlon idz na spacer przewietrz mozg,bo od twojego oczerniania to ty nie zarobisz,z klepania na forum rodziny nie utrzymasz ja tam gram swoje:)))bloog niewiesz co to jest???to idz na forum ortograficzne nie gieldowe pomyliles forum
Łojciec, mieliście ze mną nie gadać! Nadal nie wiem, co to jest bloog. Znam słowo BLOG, ale blog? A może ty się w pisaniu jąkasz, zacinasz czy coś w tym stylu? :))))