• FX Imperium Autor: ~Mac [94.254.226.*]
    Witajcie, czy ktoś z was zna tą firmę? Dzwonią do mnie z ofertami inwestycyjnymi itd. Z góry dziękuję za jakieś wskazówki, bądź informacje o doświadczeniach we współpracy z nimi. Pozdrawiam
  • Re: FX Imperium Autor: ~MM [178.36.119.*]
    Nie polecam!!!!
  • Re: FX Imperium Autor: ~Mac [94.254.226.*]
    A czy możesz rozwinąć wypowiedź? Dlaczego? Czy masz jakieś złe doświadczenia z nimi? Dziękuję z góry
  • Re: FX Imperium Autor: ~MM [77.253.55.*]
    Czekam na zwrot środków od dwóch miesięcy !!!!
  • Re: FX Imperium Autor: ~Againstallodds [94.254.225.*]
    Dokładnie, omijać z daleka chyba ze ktos chce stracić pieniadze.
  • Re: FX Imperium Autor: ~zalamany [83.28.72.*]
    witam czy ktos ma kontakt do fximperium ?? wydaje mi sie ze zostalem zrobiony na szaro... moze ktos jescze ??
  • Re: FX Imperium Autor: ~Artur [31.172.178.*]
    Dnia 2017-07-04 o godz. 15:38 ~zalamany napisał(a):
    > witam czy ktos ma kontakt do fximperium ?? wydaje mi sie ze zostalem zrobiony na szaro... moze ktos jescze ??

Skontaktuj się Pan z firmą Phoenix Advisors z Krakowa, przez stronę phoenixadvisorsgroup.com Sam utopiłem niezły majątek z tymi złodziejami i aktualnie firma ta pomaga mi z tą sprawą. Wydają się być bardzo profesjonalni i wiedzieć bardzo dużo na temat działań brokerów.
  • Re: FX Imperium Autor: ~Greg [46.112.102.*]
    Daj sobie spokój jak chcesz w portalu jeszcze coś zostawić. FXImperium to typowi forexowi naciągacze.
  • Re: FX Imperium Autor: ~BAX [89.78.105.*]
    tu zadne tego typu firmy poparcia nie maja
  • Re: FX Imperium Autor: ~BiałyDżon [84.242.69.*]
    Głupoty opowiadasz. Wczoraj z Ursusa wyciągnąłem 2,5%, tydzień temu z tesli. Bezpiecznym instrumentem generuje średnio 3-7 % w skali tygodnia. Polecam, mają dobrych opiekunów, profesjonalistów.
  • Re: FX Imperium Autor: ~Sławomir [178.235.41.*]
    Ludzie nie piszcie głupot. Działam z Fx imprerium już od 2 miesięcy i nie mogę złego słowa powiedzieć. Fakt jak to na giełdzie raz się zarabia a raz traci, ale maja fachowa opieke tzw opiekunów którzy tłumacza Ci krok po kroku jak czegoś nie rozumiesz. To jest moja 3 firma z która działam i ostatnia nie chciałbym zmieniać. 2 razy wypłacałem środki, trwało to około 4 dni ale udało się. Ja z całego serca polecam
  • Re: FX Imperium Autor: ~bolekFX [94.254.237.*]
    tak, pomagają ale nie zawsze trafnie podpowiadają.
    a jak skończy się kasa , zamykają konto i brak kontaktu totalnie!
    wyciągną każdy grosz na zabezpieczenie środków...
    bonusy (terminowe!) itp... a potem do widzenia.
    utopia!
  • Re: FX Imperium Autor: ~jerzys [89.66.186.*]
    Witam!
    Działam od 4 miesięcy na rynku. Jak to przy inwestycjach bywa - raz tracę, a raz zarabiam. Ogólnie na plus wychodzę. Pozytywem jest to, że nie wciskają mnie na to, czego nie chcę.
    Ostrzec muszę przed opiekunami. Nie patyczkują się i przy pierwszych stratach gdzie miałem konto bezpieczne dostałem "zjebę" za to co robię. Trochę to było przesadzone, ale jak ktoś się krytyki nie boi i chce zarabiać to polecam.
    Jeżeli kogoś interesują moje transakcje to proszę dać mi znać, to udostępnię.
    Polecam mojego opiekuna p. Zbigniewa Nowaka - warto o niego pytać.
    daj spokoj chooopie z tego typu bajerami
    namiar co to za firma nic o niej tylko bajery i kontakt na meila
  • Re: FX Imperium Autor: ~Jonek [178.215.207.*]
    Jeśli to nie problem to chciałbym widzieć twoje transakcje
  • Re: FX Imperium Autor: ~olo [85.14.112.*]
    Super . Też takiego potrzebuję. Mozesz daj mi na niego namiar.
  • Re: FX Imperium Autor: ~Robin [89.103.18.*]
    Trochę nie mili ale meritum takie ze na debiucie obiecywali do 32% wygenerowali 17%... Niby nie do końca sie wywiązali ale zarobiłem, nie straciłem pieniądze wypłaciłem na pobyt w Chorwacji zarobiłem tylko nieco krótszy niż zakładałem. Pozdrawiam
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.103.18.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: FX Imperium Autor: ~WielkimalyTom [89.103.18.*]
    Polecam zarobili dla mnie 24,500zł
  • Re: FX Imperium Autor: ~Angelika [89.103.18.*]
    Polecam namówili mnie na dywidendy - NIE ZALUJE. Juz zarobilam a jeszcze kilka ma być nie bawem :)
  • Re: FX Imperium Autor: ~Marcinoko [89.103.18.*]
    Dzwonili do mnie namawiali na inwestycje w Tesle miesiac czasu nieco ponad 18% od zainwestowanej kwoty (y) Tak to powinno wygladać
  • Re: FX Imperium Autor: ~Ivanka [89.103.18.*]
    Miałam zarobić 20% w miesiąc zarobiłam 18... Nie polecam
    a tak 100 procent w tydzien nie dali nikomu zarobic
    a tylko 20 szooook
    poprosze o wiecej bajerow
  • Re: FX Imperium Autor: ~Mąci [37.47.33.*]
    Czy ktoś ma kontakt z Fx imperium
  • Re: FX Imperium Autor: ~CIA [185.119.122.*]
    SK TRADE spółka z o.o.
    Warszawa 03-337, ul. Wyszogrodzka 6/92, tel. 664-803-981 lub 22 397 88 42

pozdrawiam SG

• Re: FX Imperium Autor: ~POKRZYWDZONY [185.119.122.*]
    To naciągacze foreksowi zarejestrowani na Wyspach Marshala - ocean Spokojny, żadnych regulacji. Dzwonią z zagranicy prawdopodobnie z Tureckiej części CYPRU - też żadnych regulacji. W Polsce rachunek bankowy na jakąś firmę wydmuszkę, która nie ma żadnego kapitału. Z konta pieniądze są szybko transferowane za granicę, aby nikt ich nie zajął, Powinien się tym zająć PROKURATOR UWAŻAJCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.172.178.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: FX Imperium Autor: ~BrokerHD [37.47.60.*]
    Mam kontakt z nimi, oco chodzi?
  • Re: FX Imperium Autor: ~fxkiller [37.248.163.*]
    Polecem kontakt przez Prokuratura Art. 286. Paragraf 1. Tylko nie czekac
  • Re: FX Imperium Autor: ~jerzys [89.66.186.*]
    Witam,
    proszę o maila to podam swoja historię części transakcji.

• Re: FX Imperium Autor: ~Jonek [178.215.207.*]
    Proszę o historię transakcji na adres chemejcelowiec@gmail.com
  • Re: FX Imperium Autor: ~FX [195.114.171.*]
    LUDZIE, TEN BROKER JEST NIEREGULOWANY, NIGDY W ŻYCIU NIE ZOBACZYCIE SWOICH PIENIĘDZY. TRZYMAJCIE SIĘ Z DALEKA !
  • Re: FX Imperium Autor: ~Robert_W [195.181.160.*]
    Inwestowałem z brokerem który miał KNF i spotkałem się z podobną sytuacją jak tu opisana. Chyba nie ma znaczenia z kim się inwestuje ważne to być ostrożnym. W każdym razie trzeba uważać, w końcu każdy popełnia błędy.
  • Re: FX Imperium Autor: ~Tomasito [37.248.159.*]
    Nie tylko jest nieregulowany i nie mozna wyciagnac pieniędzy ale rowniez tak prowadzą rachunek aby inwestor wszystko stracil. Oferują dopłaty namawiaja do nietrafnych inwestycji a nastepnie strasza zabraniem dofinansowania jesli nie zasilisz dodatkowa rachunku. Po zasileniu i tak wycofują dofinansowanie i traci się wszystko. Oddaje sprawe do prokuratury i skarbowki bo ona takich obecnie bardzo lubi i poszukuje innych oszukanych. Prosze o wpisy w celu nawiązania kontaktu. W grupie bedziemy silniejsi. Nie wpłacacie ani grosza bo stracicie wszysko.
  • Re: FX Imperium Autor: ~Miron [83.23.255.*]
    też zostałem oszukany i poszukuję innych poszkodowanych osób w celu złożenia pozwu zbiorowego
  • Re: FX Imperium Autor: ~kryst [79.110.201.*]
    Chce wypłacić swój wkład, wystawiam zlecenie wypłaty i od 2 tygodni nie ma odpowiedzi.Telefony głuche.Obawiam się,że pieniędzy już nie zobaczę.
  • Re: FX Imperium Autor: ~swian [109.231.35.*]
    Jakie telefony? Ja ma podobnie. Nie mogę się doczekać na wypłatę , dzwonią czemu dalej nie gram,
  • Re: FX Imperium Autor: ~kryst [79.110.201.*]
    Mam problem z odzyskanim swojego wkładu.Chętnie dołączę do pozwu zbiorowego.kw771144@o2.pl
  • Re: FX Imperium Autor: ~swian [109.231.35.*]
    Ja też : swian@poczta.onet.pl
    Przesłałem też na maila i też proponuję to zrobić : forex@przezdziecki.eu
    Prawnik od forexów , ściga takie spółki 
    Udaj sie do prokuratury z Art. 286. Kodeksu Karnego Paragraf 1. Tylko nie czekac
  • Re: FX Imperium Autor: ~Oszukany_przez_FxImp [176.126.237.*]
    Ja jakiś czas temu pisałem na tym forum w związku z złodziejskimi praktykami firmy FxImperium. Ja osobiście sprawę zgłosiłem do Prokuratury Okręgowej w Warszawie i do CBŚP. Sprawa jest w toku i na razie nie wiadomo kiedy się zakończy pozytywnie.

Jakby ktoś chciał się ze mną skontaktować do podaje email:
    mariusz116@poczta.onet.pl

Mogę się podłączyć pod pozew zbiorowy
    Polecem kontakt przez Prokuratura Art. 286. Kodeksu Karnego Paragraf 1. Tylko nie czekac
    True
  • Re: FX Imperium Autor: ~kaziu [188.146.160.*]
    Daj sobie siana z ta firma nie polecam
  • Re: FX Imperium Autor: ~Iwanowski [83.144.76.*]
    ja osobiście polecam, na Cd Project zarobilem , ponad 17 % w skali miesiaca , jakbym sie wcześniej zdecydował to byłoby wiecej ale i tak jestem zadowolony, część wypłaciłem zeby sprawdzic jak szybko wyplaty sa realizowane ( w ciagu 48h) i działam dalej

• Re: FX Imperium Autor: ~Włodek [83.144.76.*]
    Kontakt z opiekunami jest dobry , można zarobic z nimi , warto sprawdzic lepsza opcja niz mrozenie kasy na lokatach
  • Re: FX Imperium Autor: ~UWAGA_OSZUSCI [85.222.91.*]
    Cialbym ostrzec wszystkich przed tym brokerem! Chcialbym rowniez nadmienic ze stracilem duza ilosc pieniedzy z tymi oszustami mimo ich gwarancji o niemozliwosci staty kapitalu!!!! Jestem starszym wiekiem czlowiekiem i te wszyskie nerwy odbily sie na moim zdorwiu. Zrobilem male sledztwo w tej srpawie ten broker jest absolutnie NIEREGULOWANY, w KNF nie istanieje taka spolka a tym bardziej nie posiada licencji! Wczesniej w trakcie rozmowy telefonicznej bylem zapewniany ze wspolpracuja z KNF! Ich analitycy nie maja zadnego wyksztalcenia ledwo mowia po Polsku! Pan opiekun sklada ledwo zdania! Nie wiem jak moglem sie nabrac, za naiwnosc sie placi. Chcialbym wiedziec czy jest wiecej poszkodowanych, rozwazam zalozenie pozwu zbiorowego oraz poinformowanie prokuratury o tym złodziejskim procederze! Jestem w stanie rowniez udostepnic swojego prawnika ktory mial juz doczynienia z takim diabelskim nasieniem. Prosze o informacje w komentarzach od innych pokrzywdzonych.
  • Re: FX Imperium Autor: ~Oszukany_FxImperium [194.63.130.*]
    Dzień dobry.

Bliska mi osoba została oszukana przez FxImperium i chciałbym się dowiedzieć jakie Pan podjął działanie w prokuraturze i czy przyniosły one jakiś skutek? Można się z Panem skontaktować i wymienić się szczegółowymi informacjami np.: przez email: mariusz116@poczta.onet.pl. Byłbym bardzo wdzięczny.
    Nalezy skierować sprawę do prokuratury z Art. 286. Kodeksu Karnego Paragraf 1. Tylko nie czekac
  • Re: FX Imperium Autor: ~Oszukany_FxImperium [194.63.130.*]
    Czy można się z Panem jakoś skontaktować byłbym bardzo wdzięczny.
    email:mariusz116@poczta.onet.pl