• Arkusz zlecen Autor: ~Johny [94.254.129.*]
    Spojrzcie w arkusz zlecen na s i od razu widac ze tu niezly numer wykrecili.zobaczcie ile stoi akcji na s powyzej 4 gr...jak myslicie czyje to? Napewno nie ulicy ktora wysprzedala sie peaktycznie ze wszystkiego co miala po pt info..teraz jeszcze strasza na s i zbiora resztki od was a potem nagle pojda dobre infa i winda ...ja taki tu widze scenariusz...te 24 mln ktore ma tu jeszcze pewna osoba musza pojsc w rynek ale za odpowiednia cene...a pt info o tym ze byc moze nie opublikuja raportow majstersztyk na wyploszenie ulicy :-)
  • Re: Arkusz zlecen Autor: ~baca [83.7.12.*]
    Przejrzałem komunikaty i wynika mi z nich ,że te akcje nie są dopuszczone do obrotu , może coś przeoczyłem.!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Arkusz zlecen Autor: ~Johny [94.254.128.*]
    Istnieje opcja ze poprostu nie puscili infa, akcje sa przeciez zarejetrowane
  • Re: Arkusz zlecen Autor: ~Johny [94.254.129.*]
    A jesli nawet to jak pisze sa zarejetriwane i zawsze moga zostac dopuszczone, a teraz mamy spektakl upadlosciowy i zbior za darmoche papiera z ulicy, nasza gielda to jeden wielki wal i tylko jednostki z twardym zadem sa cos tutaj ugrac reszta ti tylko dystarczyciele kapitalu
  • Re: Arkusz zlecen Autor: ~baca [83.7.12.*]
    Tak myślę,że to wałek , bo brał akcje po 33 gr może za kompensatę ale to jednak kasa 7,9 mln złotych , sąd zarejestrował emisję ,brak infa o dopuszczeniu do obrotu , / może być w każdej chwili / , to dlaczego Pan K uciekając nie dopilnował wcześniej i nie wywalił leszczowi papierków chociażby po 25 - 10 groszy ? , co o tym myślicie ? . Jeszcze jedno , nie ma żadnej informacji o nie wykupionych obligacjach , ich właściciele też milczą. Trzeba czekać i uważnie obserwować .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Arkusz zlecen Autor: ~marek [86.136.95.*]
    Na rachunku mam akcje colomedic i ubotline a wam zostaną na rachunkach akcje LOYD-a i nic nie zrobicie bo to NC jest , powodzenia
  • Re: Arkusz zlecen Autor: ~xcb [31.1.129.*]
    mylisz sie kolego nie umiesz czytac z uwaga wpisów kolegow powyżej, moim zdaniem to ewidentna zbiórka pod pompke a infa ostatnie to doskonały wywołały lawine wyprzedazy kto mia oddac to oddal na koniec sesji popyt sie odbudował i nikt nie sypal na fixie mogli spokojnie walnac te 200-300k
  • Re: Arkusz zlecen Autor: ~Ja [195.76.32.*]
    Mają back log. A forsa wprowadzona przez kupno akcji od cyfrowe.
    Tu jest wałek dla prokuratury nie dla forum.
  • Re: Arkusz zlecen Autor: ~Ja [195.76.32.*]
    Wałek przez kupno akcji od cypryjczykow- tak miało być :)
    Choć do śmiechu nie jest. Ja mam stratę xx.tys.PLN.
  • Re: Arkusz zlecen Autor: ~xc [178.235.146.*]
    Trzeba dokupić i czekać na decyzje sądu, pozdrawiam wytrwałych.
  • Re: Arkusz zlecen Autor: ~Sc [94.254.145.*]
    Przynajmniej Ty nie panikujesz Pozdrawiam serdecznie
    W obecnej sytuacji jedna dobra wiadomość i się nie otworzy :) Rakieta
    Inwestor, jakiś dodruk akcji, kredyt a może po prostu zysk z I kwartału???
    Czyli jest szansa, że to się nie zakończy marnie. Pocieszające to. Jutro się troszkę wyjaśni. Trzymaj się.
    Jeżeli wyjdziemy z tego kryzysu to ja Ciebie odszukam i przez trzy dni pijesz piwo. Ja stawiam.
  • Re: Arkusz zlecen Autor: pajda757 [37.47.12.*]
    Dnia 2017-05-03 o godz. 16:10 ~xc napisał(a):
    > Inwestor, jakiś dodruk akcji, kredyt a może po prostu zysk z I kwartału???

Przy takiej cenie za papier dodruk? Przy tej cenie za akcje? Coś mi się zdaje że teraz jakiś inwestor zbiera pomalutku. Sam biję się z zamiarem kupna w okolicach bańki przy tej cenie. A wniosek o upadłość to częsty zabieg spekulacyjny, zerknijcie na Hawe dla przykładu. Chociaż jak wiadomo spółka spółce nie równa.
  • Re: Arkusz zlecen Autor: ~10groszy [188.146.14.*]
    Nie po to podali koszyka komunikat o możliwości nie raportów aby teraz podać dobre infa.
    Moje celowo chcą zejść z notowań.
  • Re: Arkusz zlecen Autor: ~xc [46.134.39.*]
    Dokupić i za tydzień otworzyć komputer:)
[x]
LOYD 0,00% 0,02 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.