Spojrzcie w arkusz zlecen na s i od razu widac ze tu niezly numer wykrecili.zobaczcie ile stoi akcji na s powyzej 4 gr...jak myslicie czyje to? Napewno nie ulicy ktora wysprzedala sie peaktycznie ze wszystkiego co miala po pt info..teraz jeszcze strasza na s i zbiora resztki od was a potem nagle pojda dobre infa i winda ...ja taki tu widze scenariusz...te 24 mln ktore ma tu jeszcze pewna osoba musza pojsc w rynek ale za odpowiednia cene...a pt info o tym ze byc moze nie opublikuja raportow majstersztyk na wyploszenie ulicy :-)
A jesli nawet to jak pisze sa zarejetriwane i zawsze moga zostac dopuszczone, a teraz mamy spektakl upadlosciowy i zbior za darmoche papiera z ulicy, nasza gielda to jeden wielki wal i tylko jednostki z twardym zadem sa cos tutaj ugrac reszta ti tylko dystarczyciele kapitalu
Tak myślę,że to wałek , bo brał akcje po 33 gr może za kompensatę ale to jednak kasa 7,9 mln złotych , sąd zarejestrował emisję ,brak infa o dopuszczeniu do obrotu , / może być w każdej chwili / , to dlaczego Pan K uciekając nie dopilnował wcześniej i nie wywalił leszczowi papierków chociażby po 25 - 10 groszy ? , co o tym myślicie ? . Jeszcze jedno , nie ma żadnej informacji o nie wykupionych obligacjach , ich właściciele też milczą. Trzeba czekać i uważnie obserwować .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mylisz sie kolego nie umiesz czytac z uwaga wpisów kolegow powyżej, moim zdaniem to ewidentna zbiórka pod pompke a infa ostatnie to doskonały wywołały lawine wyprzedazy kto mia oddac to oddal na koniec sesji popyt sie odbudował i nikt nie sypal na fixie mogli spokojnie walnac te 200-300k
Dnia 2017-05-03 o godz. 16:10 ~xc napisał(a): > Inwestor, jakiś dodruk akcji, kredyt a może po prostu zysk z I kwartału???
Przy takiej cenie za papier dodruk? Przy tej cenie za akcje? Coś mi się zdaje że teraz jakiś inwestor zbiera pomalutku. Sam biję się z zamiarem kupna w okolicach bańki przy tej cenie. A wniosek o upadłość to częsty zabieg spekulacyjny, zerknijcie na Hawe dla przykładu. Chociaż jak wiadomo spółka spółce nie równa.