Sten małyboss to taki typ typu menda albo wszą
Siedzi chyba na wszystkich spółkach dona i pisze co róż jakieś bzdury on chyba od niego albo taki z niego inwestor ze tylko traci
Jak mi napisze ze zarabia to padnę bo kiedy nie pisze to zawsze spada
To taki chłop z brzuchem lekko łysy i ma pewnie masę kompleksów i pewnie wieszak w Poznaniu chyba nawet wiem gdzie
Proszę Littlecock zamilcz wreszcie bo kompromitujesz sie bardzo bo znam Ciebie , z tym brzuchem to tak sobie napisałam
Prędzej bym się spodziewał wybicia u parówy niż tu każdy widzi co chce jedni widzą dystrybucję drudzy zbieranie akcji a tak naprawdę , się okaże mam sprzedane akcje po 24 gr i jak będę widział światełko to zawsze zdążę wskoczyć nie namawiam nikogo na wywalanie czy zakup tylko na przemyślenie jeżeli jesteś przekonany swojej decyzji to się tego trzymaj ja wolę trzymać kasę w niepewności wchodziłem przy 7 gr tak że mi nie żal czekać z kasą ja w porównaniu do niektórych płacę 19% podatek i nie mam ciśnienia na zakup musowy , czekam na dobrą cenę albo zmieniam spółkę damfa też wywaliłem po 12 gr i każdemu to polecałem , możę znowu wejdę ale nie drożej niż 6-7 gr bo tyle kosztują śmieci albo nie wejdę wcale , jest tyle spółek
BZDURA BZDURĄ POGANIA. Najlepsi są BAJKOPISARZE !!! DAMFA WYWALIŁ NA 0,12 A P24 NA 0,24
LUDZIE WY KPICIE Z SAMEGO SIEBIE - TO JEST POTWIERDZENIE JEDNEGO Z FORMUŁOWYCH PISARZY BZDUR !!!!
DLACZEGO NIE WYWALIŁEŚ DAMFA NA 024 ? A P24 NA 0,12 ?
SZYDZĘ LUDŹMI KTÓRZY PISZĄ TAKIE BZDETY, ON ZAWSZE WYŁAPUJE DOŁKI I GÓRKI O BOŻE CHROŃ MNIE OD TAKICH CIEMNOT !!!
TAKIE BZDURY ŁYKNIE TYLKO LESZCZ, KTÓRY TERAZ TONIE W ZAZDROŚCI TYCH GŁUPOT.
TUTAJ TEN CO KUPIŁ DO 0,10 GR NIE SPRZEDAŁ WYŻEJ JAK 0,15 GR A KTOŚ KTO PISZE ŻE SPRZEDAŁ NA OSTATNIEJ HISTORYCZNEJ GÓRCE A KUPIŁ NA HISTORYCZNYM MINIMUM JEST ZWYKŁYM NAGANIACZEM ! POTWIERDZA TO DODATKOWY FAKT ŻE ROBI TO ZA KAŻDYM RAZEM NA INNYCH SPÓŁKACH I ZAWSZE WYŁAPUJE GÓRKI I SZCZYTY !!!!
GDZIE SĄ W TAKIM RAZIE CI WSZYSCY CO KUPOWALI PO 024-0,25-0,26-0,27-0,28 ???????? TUTAJ JAK KTOŚ SIEDZI Z AKCJAMI W TYM MOMENCIE NIE KUPIŁ NIŻEJ JAK 0,18 NIE PISZ SZMIROWATYCH WPISÓW BO ŚMIERDZI Z DALEKA ZWYKŁYM BRAKIEM PROFESJONALIZMU A WRĘCZ WALI ULICZNYM RYNSZTOKIEM
i tu sie mylisz kolego sprzedalem w przedziale 22 -25 groszy 700 000 tak kupowalem wiekszosc ponizej 10 groni ale kupilem kilka tysiecy 1,40gr 90gr 42 gr i 22gr